AKTUELNO

Pevač je poznat po tome što mnogo pažnje pridaje ekranizaciji svojih pesama, a kadrove za svoje spotove voli da snima na egzotičnim destinacijama.

Popularni mladi pevač Saša Kovačević nedavno je objavio špansku verziju svog hita ''Temperatura'', a po svemu sudeći, reakcije su nadmašile očekivanja. Pripadnice lepšeg pola ''odlepile su'' kada su čule kako Saša peva na španskom, a on bi uskoro trebalo da objavi i numeru na ovom jeziku. On planira i spot za istu, a nama je otkrio i gde bi voleo da snimi kadrove za isti.

Foto: Printscreen Instagram

Voleo bih da to bude neki deo Latinske Amerike, što će se verovatno i dogoditi. Nekako mi to i ide uz samu pesmu koju ću snimiti na španskom. Već smo radili na Kubi i na Tajlandu, ali gledaćemo da ovog puta to bude nešto drugačije. Još nismo razmišljali o scenariju za novi spot, ali u narednih mesec i po dana bi trebalo da sve bude finalizirano - rekao je Saša Kovačević za Pink.rs i otkrio da još nije odlučio kakve modele će tražiti za ekranizaciju nove pesme.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- To dolazi na kraju, spontano. Na prvom mestu su mi neke tehničke stvari.

Kovačević je nedavno posetio Majami gde je ugovorio saradnju sa saradnicima svetskih zvezda poput Dženifer Lopez, Enrikea Inglesijasa, Marka Entonija... Kako nam je rekao, u Majamiju nije mnogo izlazio, ali je primetio da su devojke ''poprilično slobodne''.

Devojke u Majamiju su slobodne. Mislim, one su slobodnog duha. Tamo ima devojaka raznih nacionalnosti, neki dolaze na odmor, neki žive tamo - kaže Saša kroz osmeh za naš portal.

Poslušajte kako zvuči španska verzija pesme ''Temperatura'':

Autor: M. K.

#Saša Kovačević

#pevač

'