AKTUELNO

Njena najveća želja je da proširi svoju porodicu.

Popularna pevačica Goca Tržan i njen suprug Radomir Raša Novaković raduju se svakom prazniku i trude se da taj dan provedu sa Gocinom ćerkom Lenom i ostatkom porodice. Veseli i raspoloženi Raša i Goca su pred Vaskrs posetili jedno etno selo, gde su uz prazničnu atmosferu evocirali uspomene.

U mojoj kući je postojala tradicija da uveče pred Vaskrs obučem najlepšu haljinu, sačekam braću i sestre i potom svi zajedno idemo u crkvu. Kada se završi liturgija, svi se međusobno tucamo jajima, a ujutru se okupljamo kod bake i dede. Uvek sam volela praznike jer sam najviše poklona dobijala od roditelja - priseća se Goca, a Raša dodaje:

- Kao klinac sam bio strašno nevaljao, ali sam umeo da polupam sva jaja već za prvi dan Vskrs, pa su morali dodatno da farbaju jaja. Voleo sam da se tucam sa drugovimaiz ulice i to je ono što me uvek podseti na trenutke kada sam bio klinac - objašnjava Raša. Gocina ćerka Lena ima devet godina, a mama je već uči svim običajima.

Farbam sa Lenom jaja kao što je sa mnom to radila moja majka. Obično Lenu za Vaskrs iznenade moji svekar i svekrva kada smo za praznike kod njih. Svekar joj po celom dvorištu postavi paketiće, parice i svašta nešto. Prava praznična atmosfera se dešava u našoj kući, dešava se da i zapevamo Radomir i ja, jer je to ipak najradosniji praznik u godini. Nekoliko nedelja pred praznik osluškujem šta bi Lena volela da dobije, pa je tim poklonom iznenadim - priča popularna pevačica.

Njihova najveća želja je da prošire svoju porodicu, te se nadaju da će im se do narednog Uskrsa ostvari san.

Iskrena da budem, svakako bih volela da sledeće godine u ovo vreme sa bebom dočekujemo ovaj praznik. Meni je to trenutno najveća želja, a i mom suprugu. Da se razumemo, od trenutka kada smo nas dvoje stupili u brak, mi želimo dete, a nadamo se da će nam se ta želja ostvariti u narednoj godini. Mene bi veoma obradovalo još jedno dete, a Lena je jednom prilikom rekla kako bi volela da dobije sestru, dok bih ja volela da drugo dete bude dečak - objašnjava Gordana, a Raša dodaje:

- Ako dobijem sina, neću ga terati da bude muzičar, ali bih voleo da zna da svira bubnjeve. Nadam se da ćemo uskoro biti jedna velika porodica, ali neka stvari idu svojim tokom.

Autor: Pink.rs

#Goca Tržan

#Radomir Raša Novaković

#pevačica

'