AKTUELNO

Posle niza skandala koji su je zadesili u poslednje vreme, pevačica i bivša zadrugarka Zerina Hećo se polako, ali sigurno vraća sebi. Loš period i dešavanja rešila je da ostavi iza sebe i život čvrsto uzme u svoje ruke, o čemu je obavestila javnost putem Instagrama.

Zerina je, naime, pozvala zainteresovane oglašivače da joj se putem direktne poruke mogu javiti ukoliko žele saradnju sa njom na Instagramu, a potom pratiocima objasnila zbog čega se odlučila na ovakav korak.

View this post on Instagram

🌙 #moon #belgrade #singer

A post shared by Zerina (@zerinooooo) on

- Ne, nije me sramota da tražim posao jer mi je novac potreban, ne želim poklone, niti bilo kakav novac kako se govori i priča na svoju "tužnu priču", kao što sam uvek pošteno zarađivala, i sada ću... Jer mi je potrebno! Unapred hvala! - započela je Zerina svoje izlaganje, da bi potom nastavila:

Mogu ja da radim i hoću... Za dušebrižnike, ne brinite, ne primam novac na bilo kakav način u vidu poklona ili bilo čega, ne tražim finansijsku pomoć, tražim posao. I ne, nije me sramota. Radila je Zerina i u šanku, čistila je Zerina i stanove, brinula se Zerina i o starijima, od 18. godine Zerina radi pošteno - e, to što sam stigla tu gde jesam nije, dragi moji, preko ničijeg kreveta! Neka se javi taj preko koga sam ja dobila nešto, slobodno! Neka se javi taj koji je bio sa mnom, pa mi platio! Neka se javi ta osoba kojoj sam ja odmogla, neka se oglase ti, ako postoje! Živa sam i dišem i tek ću da dišem! Imam i za koga!
View this post on Instagram

🌸 @zerinasarahfur

A post shared by Zerina (@zerinooooo) on

Autor: D.T.

#Zerina Hećo