AKTUELNO

Novi zadrugari su spremni.

Nova učesnica "Zadruge 4" je Andrea Anđelković Rea. Ona je poznata Beograđanka koja svojim glasom krasi najpoznatiju ulicu Beograda. Ne podnosi klaberke i plastične operacije, što jasno i pokazuje.

Ne osuđujem nekoga ko je izoperisan, da ide po klubovima, rekla sam da ja to ne volim. Ni na koga ne mislim, svako ko hoće on može - rekla je Andrea.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojka je mlada, ima 19 godina, iznela je svoje mišljenje, je l' ti se dopadam? - pitala je Žana Đorđević Andreu.
Okej si mi - odgovorila je Andrea.

Naredni zadrugar je Mladen Rajković. Za njega kažu da će biti najveći zavodnik u „Zadruzi“ i da će osvojiti srca svim mladim devojkama. On tvrdi da je svakodnevno okružen prelepim devojkama i da samo u takvom društvu uživa. Evropski prvak u šahu, nosilac mnogobrojnih medalja i priznanja, kao najbolji šahista.

Treba biti svoj i ponašati se okej. Neću se povlačiti ni pred kim, imaću stav - rekao je Mladen.
Svaka čast za šah - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Novi zadrugar je i Vladislav Mandić. On je državni prvak i reprezentativac odbojke. Sa sovom ima brojne medalje. Karijeru je devedesetih započeo u Partizanu, a nakon toga odlazi u Francusku, gde je započeo i trenersku karijeru. Rijaliti je za njega još jedan takmičarski izazov u kom je spreman da odnese pobedu. Janjušev je najbolji prijatelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Dolazim iz Prijepolja i tamo smo svi prijatelji. Moramo da iskažemo nešto što je realno i što volimo. Videli smo se dva puta, Janjuš me nije savetovao - rekao je Vladislav.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga