AKTUELNO

Žučna rasprava!

Nakon niza najzanimljivijih pitanja u prvoj emisiji "Pitanja novinara" došao je red na Mišela Gvozdenovića, kojem je postavljeno pitanje od strane urednika zabave, portala Pink.rs Nemanje Vujčić: ''U kakvom si odnosu sa Miljanom, nakon svih šala koje zbija na tvoj račun?''

Ja nisam spavao dve noći zbog nje! Svi su videli šta mi je radila u sedam ujutru, ona je uzela mašinicu, i htela je da mi ošiša obrvu - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda je popodne došla i razbacala mi je stvari po pabu! Meni to zaista nije smešno, ona je bacala moje stvari, i smatram da to nije u redu. Ako bude nastavila tako, bacaću i ja njoj stvari. Što se tiče Mikija, mislim da nema lošu nameru, ali ona se zavozala - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tebi neću davati na značaju, ti lupaš na vrata moje majke da se žališ! - dodala je Miljana, i nazvala i rekla Mišelu da je eurokrem.

Nakon rasprave sa Mišelom, Miljana je otišla u pab i uzela Mišelovu majicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja molim mog tatu da pošalje moje suknje i štikle da ga obučemo kao hostesu, i da zapeva sedam pesama! I tu majicu što nosiš ja sam ti kupila u Čačku - dodala je Miljana, dok su se u pozadini svi zadrugari smejali.

Kompletnu svađu Miljane i Mišela, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga