AKTUELNO

Kakva će biti presuda nakon ovog priznanja, ostaje da vidimo.

Velika prašina u javnosti digla se kada je sredinom septembra uhapšena supruga pevača Marka Bulata, Marija Bulat, i to zbog posedovanja narkotika.

Nakon što ju je policija zatekla kako iz poštansko sandučeta vadi kesicu sa kokainom, privedena je u policijsku stanicu.

Foto: Marko i Marija Bulat, Foto: E- stock/ Miloš Rafailović

Marko je sve vreme bio uz suprugu, a čak je uradio i test na narkotike, čime je pokazao da ih ne konzumira.

Bračni par Bulat bio je gost kod Ognjena Amidžića, gde su progovorili o aferi kokain i izrazili sumnje da je to namešteno.

Droga zbog koje je Marija uhapšena ubačena je u poštansko sanduče kao kućna dostava, pa se pisalo da se ona drogira, a zatim i da pevač konzumira kokain.

- Mi smo shvatili da moramo da se šalimo sa svim tim, jer drugačije ne možeš da izađeš na kraj sa tim. Cela priča nema veze sa mozgom. Ja nisam do sada imala takve situacije, ali to je neistina. Pre tri-četiri godine sam zbog zdravstvenog problema kontaktirala neke ljude jer mi je trebalo ulje od kanabisa, pa je neko to iskoristio, a ja sam u celom tom cunamiju kolateralna šteta. Drago mi je da se sve to desilo, jer mi je to odnelo neke ljude iz života i postavilo neke stvari na svoje mesto - rekla je tada Marija i potpuno negirala da konzumira narkotike.

Foto: Marija i Marko Bulat, Foto: Printscreen

Međutim, uprkos demantovanju čitave afere, kako sada piše "Srpski Telegraf", supruga Marka Bulata je na sudu priznala da je kokain njen, čime je postigla nagodbu.

Kakva će biti presuda nakon ovog Marijinog priznanja, ostaje da vidimo.

Foto: Foto: E- stock/ Miloš Rafailović

Marko i Marija su u braku od maja prošle godine, a Marija iz prvog braka ima osmogodišnju ćerku.

Marku je ovo drugi brak, posle trinaestogodišnjeg braka sa Majom.

Autor: M. Đurović

'