AKTUELNO

Iako se šuškalo da su raskinuli, oni planiraju da ulože novac u zajedničku nekretninu.

Estradni par koji privlači veliku pažnju javnosti jesu Rada Manojlović i njen 11 godina mlađi kolega Haris Berković. Rada ne krije koliko uživa u ljubavi sa Harisom, a iako se nedavno pisalo da su raskinuli, to je daleko od istine budući da ovih dana gledaju nekretnine kako bi kuili stan.

On ima već stan, ali će kupiti još jedan jer žele da započnu zajednički život. Haris je do sada živeo kod Rade u stanu koji ona iznajmljuje, a svoj je izdavao jer je dosta mali. Sada žele da kupe zajednički stan I ko zna, možda se I venčaju - rekao je za Pink.rs izvor blizak paru.

Foto: YouTube screenshot

Do sada se u medijima nekoliko puta pisalo da su Rada i Haris raskinuli, a kao razlog za ljubavni krah pisalo se da je zbog njegove ljubomore, da je prevario devojku i tome slično, a istina je da su i dalje zajedno i planiraju zajedničku budućnost.

Ta pisanja da Rada i Haris nisu zajedno uglavnom se dogode kada se njih dvoje malo posvađaju, ali oni nisu raskinuli. Pa skoro svaki par se posvađa, eto i njima se to dešava, ali raskinuli nisu - zaključio  je naš izvor.

Foto: YouTube screenshot

Autor: Pink.rs

#Haris Berković

#Radmila Rada Manojlović

#Veza

#stan

'