AKTUELNO

Voditeljka Televizije Pink bez problema može da izađe na crtu svakoj muzičkoj zvezdi sa domaće javne scene.

Popularna TV voditeljka Lea Kiš već godinama unazad vodi "Nedeljno popodne" na Televiziji Pink, jednu od omiljenih emisija domaće publike. U moru TV lica izdvojila se zahvaljujući harizmi, pozitivnoj energiji koja vlada u njenoj emisiji, ali i specifičnoj boji glasa i prepoznatljivom osmehu.

Foto: Pink.rs

Kroz njenu emisiju prošlo je do sada više stotina pevača, a malo je poznato da bi voditeljka svakom ponaosob mogla da izađe na crtu, budući da ima završenu muzičku školu.

Sa Snežanom Babić sam bila zajedno na klasi u srednjoj muzičkoj školi, odsek opersko pevanje. Ja sam svirala klavir, a ona je svirala harmoniku. Kasnije smo obe otišle na solo pevanje. Tako da, što se tiče glasa tu ne manjkam, ali, eto, možda sa Sneki nešto otpevam, s obzirom da smo dobro uigrane još od mladih dana – rekla je Lea i dodala da je svojevremeno snimila svoje pesme, koje su emitovane nekada davno u emisijama koje je vodila.

Foto: Pink.rs

– U Radio Beogradu sam snimala numere za neke emisije koje sam radila ranije na televiziji Beograd. Tada je to bio izazov, sada ne znam koliko bi bilo zanimljivo i smešno mojim gledaocima da zapevam, ali niste mi dali lošu ideju, možda ću i da zapevam – ispričala je Lea kroz smeh, i otkrila da je u muzičku školu išla zajedno sa Snežanom Babić Sneki.

Pink.rs

#Lea Kiš Jokić

#Snežana Babić Sneki

#pevačica

#voditeljka

'