AKTUELNO

Pevačica je bila sama sa suprugom u trenutku kada mu je pozlilo.

Suprugu Nade Topčagić, Zlatku Đorđeviću, iznenada je pozlilo i on je hitno prebačen u bolnicu. Njemu je pozlilo tokom uskršnjih praznika, a trenutno se nalazi na odeljenju za plućne bolesti u Kliničkom centru u Beogradu.

Foto: NKostić

Zlatko je kosio travu u našoj vikendici u Banovcima u subotu, a na Uskrs, kada smo se vratili kući, igrali smo se s unukom i sve je bilo u najboljem redu. Nakon što smo ispratili goste, ja sam otišla na kafu u komšiluk i kad sam se vratila kući, on se tresao od groznice. To je bilo stravično! Čovek od dva metra bukvalno kopni! To nisam videla u životu. Bili smo sami u kući i baš sam se uplašila. Imao je temperaturu 40 i to je trajalo nekoliko dana. Onda je krenula da mu ide i krv iz nosa i tada sam se istraumirala. Zlatko se tada zatvorio u spavaću sobu i čula sam ga kako priča sa našim prijateljem, doktorom Savićem, koji je neurohirurg. Tada su mi se noge odsekle jer znam da on nikad u životu nije išao kod lekara - rekla je Nada.

Ona je dodala da će mu nakon svega zabraniti da puši cigare u njenom prisustvu, kao i da će morati da povede računa o svom zdravlju.

Foto: Kobra

- Najpre mora da uspori malo s tempom. Mnogo je radio, ali i pušio. On je dnevno tri kutije cigara trošio. Više u mom prisustvu neće smeti da zapali! Samo se nadam da će rendgen pluća biti dobar i da će se sve završiti kako treba – rekla je pevačica.

Pink.rs

#Bolest

#Nada Topčagić

#pevačica

#suprug

'