AKTUELNO

"Napusio nas je veliki čovek, veliki doajen pozorišta i filma" - stoji u jednoj od čitulja.

Proslavljeni glumac Ivan Bekjarev preminuo je od posledica koronavirusa 16. novembra, a njegova sahrana biće sutra, u subotu, na Novom groblju u Beogradu. Poznati umetnik počivanje u Aleji zaslužnih građana, a od njega će se oprostiti članovi porodice, prijatelji i veliki broj kolega.

Foto: Tanjug

Glumac je preminuo u 74. godini, a današnja štampa, dan pred njegovu sahranu prepune su čitulja koje su mu namenili članovi porodice, kolege iz Jugoslovenskog dramskog pozorišta, kao i FK Crvena zvezda.

Našem voljenom Ivanu Bekjarevu. Svakom od nas poklonio si deo sebe, koji će biti s nama i koji ćemo zauvek čuvati i voleti. Sahrana će se obaviti u subotu, 21. novembra 2020. u 15 časova na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana. Porodica - stoji u čitulji koju mu je porodica namenila.

Foto: Politika Novine Printscreen

Ivan Bekjarev bio je član Jugoslovenskog dramskog pozorišta u periodu od 1968. do 2001. godine, a kolege iz ove ustanove kulture dale su mu čitlju u novinama.

S tugom se opraštamo od našeg kolege i dugogodišnjeg člana Ivana Bekjareva. Jugoslovensko dramsko pozorište - stoji u čitulji JDP-a.

Foto: Politika Novine Printscreen

Sa velikim bolom i beskrajnom tugom primili smo vest o smrti Ivana Bekjareva. Napusio nas je veliki čovek, veliki doajen pozorišta i filma, koji je svoju ljubav nesebično dao svojoj Crvenoj Zvezdi. Vreme nikada neće izbrisati njegov lik i njegovo veliko srce koje je kucalo za našom Zvezdom. Mnogo je lepih uspomena za pamćenje. O njemu sa ponosom pričamo i te priče čuvamo od zaborava. Uvek ćemo se diviti njegovom radu i delu koje odoleva zubu vremena. Neka mu je večna slava i mir. FK Crvena zvezda - stoji u čitulji koju je ovaj klub namenio Ivanu Bekjarevu.

Foto: Politika Novine Printscreen

Autor: S. K.

#Ivan Bekjarev