AKTUELNO

O reakciji Šaka Polumente na Ognjenovu imitaciju bruji domaća javnost.

Folk pevač Šako Polumenta već danima je u središtu skandala zbog snimaka koje je slao maloletnoj Mini Vrbaški (17), zbog čega ga ismeva domaća javnost.

Foto: undefined

Šako je sada postao hit na društvenim mrežama, međutim, isprva nije bio raspoložen da sa novinarima portala Pink.rs razgovora o ovom skandalu, zbog čega je uputio brutalne uvrede na njihov račun. Posle toga, u emisiji "EKSKLUZIVno" progovorila je i maloletna Mina i otkrila sve pikanterije o pevaču, a sada je rešio da se oglasi i on.

Foto: Pink.rs/Printscreen youtube

Polumenta je rešio da otvori dušu Ognjenu Amidžiću u novom izdanju emisije "Amidži šou" na Televiziji Pink, zbog čega je šarmantni voditelj rešio da napravi video sličan onima koji ovih dana kruže na mrežama.

Foto: Printscreen Youtube

- Nedostaješ, dođi da me ljubiš - ponovio je Ognjen poznate reči pevača u video snimku, a onda mu se priključio i pevač koji je ležao tik do njega i dodao: "Ljubav moja, av, av", kao što je svojevremeno već govorio u snimcima upućenim devojkama.

Foto: Pink.rs

Ovaj video je zapravo nastao u dogovoru njih dvojice kao najava za narednu epizodu "Amidži šoua", u kojoj će se pojaviti Šako i pričati o snimcima koji su se raširili internetom.

Ne propustite novi "Amidži šou" koji je na programu ovog utorka u 22:30 časova i prvi saznajte sve ekskluzivne detalje i pikanterije o slučaju o kojem već danima bruji Balkan!

D. T.

#Amidži Šou

#Ognjen Amidžić

#Televizija Pink

#pevač

#Šako Polumenta

'