AKTUELNO

Crnogorka koja je pridobila pažnju domaće javnosti zbog učešća u rijalitiju "Farma" priznala je da će se uskoro udati, spakovati kofere i otići u austrijsku prestonicu.

Prošlo je skoro godinu dana otkako je tadašnja pevačica grupe "Fanki dži" Marija Mijanović, posle 92 dana boravka na seoskom imanju u Lisoviću, napustila rijaliti šou "Farma", a mi smo je pozvali kako bismo proverili da li se i dalje viđa sa bivšim cimerima sa kojima je pred budnim okom kamera živela nadomak Barajeva.

Foto: TvPink Printscreen

- Ostala sam u dobrim odnosima sa Majom Milošević, naravno, i tamo smo bile nerazdvojne.. Sa Natalijom i Sanijem, Stefanom Jakovljevićem, MIkijem Mećavom i mnogim drugima, sad da ih ne nabrajam, viđamo se često i družimo se. Ove sa kojima sam imala svađe ne želim da vidim više u životu, daleko im lepa kuća - rekla je Marija i otkrila da će uskoro objaviti duet sa jednim poznatim pevačem, čiji identitet nije želela da otkrije. Međutim, rado je sa nama podelila vesti da će uskoro stati na ludi kamen.

Foto: Andrej Nihil

Presrećna sam! Non stop sam na relaciji Beograd - Beč, srećna sam konačno. Ima naznaka da će biti nešto više, nego šta, biće i svadbe uskoro. Ubrzo sledi nova pesma, moja svadba i brojne lepe stvari - pohvalila nam se pevačica.

Foto: Privatna arhiva

O Gagiju Đoganiju ni reči

Posle Anabele Atijas i Marine Uzelac, članica grupe "Fanki dži" postala je i Marija, koja je posle šest godina odlučila da nastavi solo karijeru. Odmah po završetku "Farme" Marija se pozdravila sa Gagijem Đoganijem i napustila grupu, a tada je za Pink.rs otkrila zbog čega je došlo do razlaza.

- Cenila sam ga i poštovala prvenstveno kao čoveka, a onda i kao frontmena ove grupe. Kada sam izašla sa "Farme", očekivala sam da će pesma biti gotova, ali on je bio potuno nezainteresovan za posao, verovatno zbog njegovih privatnih, životnih problema - rekla je Marija koja za godinu dana, koliko je prošlo od njihovog razlaza, nije izgladila odnos sa nekadašnjim prijateljem.

Zaista ne želim više da komentarišem ništa vezano za grupu "Fanki dži", to je za mene jedna velika prošlost. Sa Gagijem nisam ni u kakvim odnosima - niti se čujemo, niti se viđamo i zaista ne bih da ga komentarišem - rekla je Marija i dodala:

- Bilo je tu mnogo stvari koje nisu bile fer sa njegove strane. Ipak, ćutaću, bila sam u grupi šest godina.

D. T.

#Anabela Atijas

#Farma

#Gagi Đogani

#Maja Milošević

#Marija Mijanović

#Natalija Ibraimov

#Sani Ibraimov

#Stefan Jakovljević

#pevačica

#svadba

'