AKTUELNO

Izgleda da se za nastup folk pevačice sada ne traži karta više.

Pevačica Tanja Savić nedavno se vratila sa suprugom i decom iz Australije, nakon čega je na kratko otišla do Makarske, a u povratku dogovorila je nastup u srpskoj prestonici. Međutim, večeras je jedan klub otkazao njen nastup u poslednji čas.

Foto: Printscreen Youtube

Spekulisalo se da su u pitanju tehnički problemi pa da zbog toga Tanja nije mogla večeras da peva, međutim pojedini posetioci kluba dobili su drugu informaciju.

- Nekoliko prijateljica i ja rezervisale smo sto večeras u klubu u kom je trebalo da nastupa Tanja Savić, međutim pre par minuta dobile smo informaciju da je njen nastup otkazan jer je bio slab odziv. Navodno je jako mali broj ljudi zvao da rezerviše svoje mesto i sluša Tanju Savić, zbog čega je nastup i otkazan - priča izvor blizak portalu Pink.rs i dodaje:

- Niko nije spominjao nikakve tehničke probleme, rečeno nam je samo da Tanja neće pevati jer je bila slaba zainteresovanost za njen nastup.

Foto: Printscreen Youtube

Brojne novinarske ekipe večeras su trebale da se nađu u istom klubu sa folk pevačicom, međutim, takođe u poslednji čas, javljeno im je da ne dolaze.

- Nemoj te dolaziti večeras u klub, Tanja Savić ne nastupa. Javite i ostalim kolegama i fotografima. Ona večeras neće biti u klubu i neće pevati - rečeno je novinarima, dok razlog zbog kog pevačica večeras neće pevati u Beogradu, nije otkriven.

Pokušali smo da kontaktiramo Tanju i saznamo da li je tačno da nije uspela da rasproda nastup u srpskoj prestonici, međutim nije bila dostupna za komentar.

Foto: Printscreen Facebook

Autor: N. V.

#Tanja Savić

#kafana

'