AKTUELNO

Ponovo je atmosferu doveo do usijanja, a svi su se držali za glavu.

Mađioničar Volare je iz Novog Sada i ovim poslom bavi se već 19 godina. A ljubav prema ovom zanimanju preneo mu je deda koji je, takođe, bio mađioničar. On je uspeo da osvoji simpatije žirija i predstavi se i u finalu emisije ''Ja imam talenat''.

Foto: Printscreen Youtube

- Mi smo nakon ove emisije svi izašli iz anonimnosti, mislim, ljudi me prepoznaju na ulici. Večerašnji nastup biće grandiozan, specijalno za ovaj nastup pripremao sam se mesec dana. Biće malo i straha, ali mislim da će se publici svideti - kazao je Volare u svom profilu.

Foto: TvPink Printscreen

Mađioničar je potom uveo lepu plavušu na scenu, a potom je ubacio u končeg i repsekao testerom na pola. nakon ovog šoka,Volare je upitao Žiku koju stranu tela , ove lepotice želi, a voditeljak je rekla da je samo čekala momenta kada će neki mađioničar da iskasapi nekoga.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je Volare završio sa svojim nastupom usledili su komentari žirija.

- Volare, moraću da budem iskrena. Prošli nastup mi je bio za nijansu upečetljiviji. Za onaj lebdeći sto i dan danas niko nema objašnjenje. Prošli put je bilo mrvicu interesantnije. Imala bih hrabrosti, ali u ovom stanju ja ne bih imala hrabrsoti za to - kazala je Ana, a nadovezao se Žika.

- Ti si genije, ti si van konkurencije, ti bi trebalo da učestvuješ na nekom takmičenju mađioničara - rekao je Žika i nastavio:

- Počev od goluba koji nam je izleteo ovde, pa nakon levitirajućeg stola, mislim da je ovo što ti radiš fantastično. Ali provalio sam kako ti to radiš - bio je temeljan Žika, dok je Rasta bio razočaran:

Foto: TvPink Printscreen

- Moram priznati da su ti prethodni nastupi bili bolji, ovo je već viđeno. Ti to graciozno izvodiš, samo mi je žao što je ta fora već viđena -rekao je Rasta, a  Danica je bila veoma oduševljena:

- Milsim da je veoma darovit, i jedste da je već viđeno, ali sa tom motornom testerom je mogao da prepolovi taj sto i ta muzika u pozadini napravila je da adrenalin skače još više- oduševljena je bila Maksimovićeva.

Foto: Printscreen

Na malim ekranima je broj putem kog možete da glasate za svog favorite.

Autor: B. Radonić

#Ja imam talenat

#Volare

'