AKTUELNO

Kad je našla novog dečka, on je odlučio da je raskrinka.

"Čedna" Milica Dabović, koja se često buni zbog toga što je nazivaju starletom, a ne sportistkinjom, sama je dala povod za to, a u prilog tome govore i fotografije na kojima je obnažena, a koje je slala nepoznatom momku.

On je te fotografije pokazivao drugarima, a sada su one dospele i u medije.

Jedna od tih fotografija koja je osvanula u novinama nastala je pre godinu dana, dok je još bila u vezi sa Simonom Šimetom Šilikićem.

Foto: Instagram

Na njoj se jasno vidi da bivša košarkašica ima tetovaže na svojim intimnim delovima i da nema donji veš, pa je međunožje sakrila iza lavaboa dok grudi drži rukom.

- Milica se u to vreme dopisivala sa jednim dečkom koji joj je danonoćno pružao pažnju putem poruka. Iako je bila sa Simonom, ona je kada ostane sama pažnju poklanjala tajnom udvaraču. On je bio upućen u njene svakodnevne aktivnosti, jer mu je olakšavajuća okolnost bila to da je ona poznata ličnost i d aveoma lako može da sazna gde je i sa kim se kreće. Uvek je mogao da čuje kako Milica više puta u javnost iznosi koliko joj je lepo u vezi sa Simonom, ali se nadao da će ga ostaviti. Zbog toga me ne čudi njena sloboda da mu šalje provokativne poruke - rekao je izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Ipak, kada je video da to što ima sa Milicom ne vodi nigde, odlučio je da stavi tačku na sve.

- Kada je shvatio da se između nejga i Milice neće dogoditi ništa više od virtuelnog zabavljanja, on je fotografije koje mu je slala prosledio drugovima. Tako je ova fotografija došla i do mene, jer te slike gole Milice kruže već mesecima. Ima ih još, koliko sam čuo, ali ja sam dobio ovu - rekao je anonimni izvor.

Ipak, dečko koji je od nje dobijao fotografije nije misteriozni Vuk, s kojim je Milica navodno u vezi.

- Možda je njena veza sa izvesnim Vukom bila inicajlna kapisla da taj momak objavi njene fotografije, jer je očekivao da će on biti njena nova ljubav posle Simona - objašnjava izvor.

Pink.rs

#Gola

#Košarkaš

#Milica Dabović

'