AKTUELNO

Pored programa od jutra do večeri posetioci će imati priliku da upoznaju kompanije i projekte koje njih dve sa poverenjem podržavaju, a koje svojim proizvodima i uslugama mogu da učine život lepšim.

U vremenu raznolikih ponuda i masovnih kampanja za sve i svašta Sanja Marinković I Vesna Dedić osmislile su manifestaciju ''Bulevar ženskih tajni by Sanja i Vesna'' sa idejom da njihove gledaljke dobiju pravu informaciju i kao majke, i kao žene od karijere, i kao žene koje žele da budu privlacne suprotnom polu, da budu dobre i lepe i sebi i drugima.

Na platou ispred Tržnog centra Ušće 20. i 21. maja njih dve će sa svojim prijateljima pevačima, glumcima, novinarima, modnim kreatorima, lekarima, pedagozima, plesačima i sportistima pokazati šta sve njihov život čini smislenijim, lakšim, boljim I lepšim. Tema programa koji će se dešavati na bini i druženja sa Beograđankama i gošćama Beograda je: ''Živite po svojim pravilima - srećnije, zdravije, fatalnije''. Pored programa od jutra do večeri posetioci će imati priliku da upoznaju kompanije i projekte koje njih dve sa poverenjem podržavaju, a koje svojim proizvodima i uslugama mogu da učine život lepšim.

Foto: Printscreen Youtube

Program je podeljen u tri segmenta: Budi lepa, Budi zdrava i Budi srećna, a posetiteljke će moći ne samo da se zabave sa svojom decom i partnerima već i da uživaju u vinima uz specijalitete velikih majstora kuhinje na bini i osvoje vredne nagrade, a jedna posetiteljka će dobiti posao kao zaštitno lice jednog brenda. Svi koji dođu moći će i da upoznaju Ivanu Milinčić koja je postigla izuzetan uspeh sa romanom “Privezak za srce” pod pseudonimom Žozefina.

Dame će se zabaviti i nešto naučiti kroz programe sa Marinom Tadić, kuvati sa Minom Lazarević, Anjom Mit i Urošem Jovčićem, uživati u reviji Lepe Coture…

Foto: Printscreen

Posetiteljke će imati priliku i da razgovaraju sa psiholozima i popularnim javnim ličnostima o jačanju samopouzdanja i optimizma, da se upoznaju sa wellness I fitness programima, dobiju savete nutricionista i kuvara, besplatne nove frizure i demonstracije nehirurških tretmana podmlađivanja, savete za unapređenje karijere.

Ideja “Bulevara ženskih tajni” je da se sugeriše ženama da samo ako prepoznaju sopstvene vrednosti mogu da poštuju vrednosti onih sa kojima žive i rade.

Autor: Pink.rs

#Iznenađenje

#Sanja Marinković

#Vesna Dedić

#voditeljka

'