AKTUELNO

Ćerka predsednika fudbalskog kluba Crvena zvezda uplovila je u romansu sa zgodnim mladićem čiji je otac, takođe, na visokoj funkciji.

Dragana Džajić, ćerka fudbalske legende Dragana Džajića, na sve načine se trudi da svoj ljubavni život sačuva daleko od očiju javnosti. Ide joj u prilog to što živi u Monaku, međutim, konačno je otkriveno ko je uspeo da osvoji lepu Džajinu ćerku.

Foto: Instagram

Reč je o Dušanu Petroviću, sinu predsednika Fiskalnog saveta Pavla Petrovića, kojeg je Džajina ćerka u potpunosti očarala.

Foto: Facebook

Otkako je sa Draganom, Dušan se promenio. Sve češće sa njom ide na putovanja, mada se trude da sakriju vezu jer je njegov tata na visokoj funkciji. Dušan je u Draganu zaljubljen do ušiju, a njegovi prijatelji ga zadirkuju kako je jedan okoreli "grobar", jer navija za Partizan, mogao da zavoli ćerku Zvezdine legende. Dušanu to ne predstavlja problem, jer je on ljubitelj dobrog fudbala i veoma ceni Džajića - otkrio je dobroobavešteni izvor i dodao da se Dušan, koji inače živi u prestonici Velike Britanije, sa Draganom viđa po svetskim metropolama.

Foto: Instagram

- Upoznali su se u Beogradu, a nastavili su da se viđaju van Srbije jer Dušan živi u Londonu - završio je izvor.

Pink.rs

#Crvena Zvezda

#Dragan Džajić

#Dragana Džajić

#Dušan Petrović

#Veza

#dečko

'