AKTUELNO

Sandra Afrika oglasila se posle brutalnih prozivki od strane starije koleginice.

Društvenim mrežama se brzinom svetlosti proširio video-snimak u kojem pevačica Indira Aradinović Indi najstrašnije vređa svoju koleginicu Sandru Afriku.

Foto: Andrej Nihil

Nakon što je javnosti nepoznata gospođa oplela po Afriki koju očima ne može da vidi, Indi ju je podržala i izrekla salvu uvreda na Sandrin račun, ne znajući da se sve to snima.

- I ne treba da je volite. Ona samo pokazuje r*bu, s*se, i? Bruka - bez dlake na jeziku rekla je Indi, dok je Sandra isprva bila nedostupna za komentar.

Foto: Andrej Nihil

Posle nekoliko pokušaja, Sandra se javila na telefonski poziv i u svom stilu odgovorila na prozivke starije koleginice.

Foto: Spasić Nikola

Nikakav komentar nemam, a nemam ni vremena da vidim taj snimak. U Zagrebu sam, pokušavam da uđem u diskoteku gde večeras nastupam, da održim tonsku probu, ali mi ne ide. Ne mogu da prođem, ispred diskoteke se već okupilo preko hiljadu ljudi koji uveliko strpljivo čekaju u redu, iako će nastup početi tek za nekoliko sati - rekla je Afrika za Pink.rs.

Foto: Spasić Nikola

Sandra je, verovatno, ovim komentarom želela da Indiri jasno stavi do znanja koja je njena pozicija na našoj muzičkoj sceni, a ujedno i unizi profesionalne uspehe koleginice koja ju je najstrašnije izvređala.

D. T.

#Indira Aradinović Indi

#Sandra Afrika

#Svađa

#pevačica

'