AKTUELNO

Ona je dugo birala idealnu lokaciju na kojoj će sagraditi vikendicu.

Dvostruka pobednica nejgledanijeg rijalitija u regionu ''Farma'' Jelena Golubović, kako saznajemo, konačno je ostvarila svoj dugogodišnji san i pazarila plac nadomak Beograda na kom će izgraditi vikendicu.

Foto: Pink.rs

Naime, rediteljka već duže vreme želi da osim stana u samom centru srpske prestonice ima i svoju vikendicu, gde će daleko od gradske gužve imati totalnu slobodu i privatnost.

Ta želja će joj se uskoro ostvariti, budući da je kupila imanje na Avali na kom će uskoro izgraditi vikendicu.

Foto: Pink.rs

Jelena je veliki zaljubljenik u vikendice i svi oni koji je poznaju, znaju i to da je dugo maštala o jednoj za sebe. Jednom prilikom to je otkrila i jednom svom vernom fanu, koji je toliko voli da joj je obećao da će od njega na poklon dobiti kompletnu građu za vikendicu. Jelena je u početku mislila da se on šali, ali kada joj je on pre nekoliko meseci pokazao 200 kubika drva, shvatila je da je ozbiljan i silno se obradovala - kaže dobro obavešteni izvor blizak Golubovićevoj za Pink.rs i dodaje:

Foto: Pink.rs

- Ona je posle toga odlučila da nađe odgovarajući plac, pošto joj je materijal obezbeđen. Jelena je u poslednjih mesec dana razgledala moguće lokacije, ali najviše je bila zainteresovana za Avalu i Adu. Na kraju je izbor ipak pao na Avalu - rekao je naš izvor.

Kako bismo proverili ovu informaciju kontaktirali smo rediteljku koja nam je naša saznanja i potvrdila.

Foto: Privatna arhiva

Dugo sam razmišljala o idealnoj lokaciji na kojoj bi sagradila vikendicu. Dvoumila sam se između Ade i Avale, ali sam se ipak odlučila za Avalu. Tamo sam našla idealan plac i jedva čekam da sagradimo kuću. Već maštam kako ću tamo provoditi vreme, a verujem da će se i mom partneru tamo veoma dopasti kada konačno bude došao u Srbiju - poručila je Jelena Golubović za Pink.rs.

Autor: M. K.

#Farma

#Jelena Golubović

#Kuća

#vikendica

'