AKTUELNO

Njih dve u paru su mnogi obožavali, te nema sumnje da će njihovo zajedničko pojavljivanje na TV ekranima oduševiti publiku.

Kao i uvek, zabava je zagarantovana uz novu epizodu emisije "Amidži šou", autora i voditelja Ognjena Amidžića, koji će i ovog utorka ugostiti najaktuelnije ličnosti sa javne scene.

Foto: TvPink Printscreen

Prvu petorku gostiju u emisiji "Amidži šoua" čine  Snežana Divac, supruga proslavljenog košarkaša Vlada Divca, Ana Mihajlovski, Marijana Mićić, Novica Veličković i domaćin, plejmejker Ognjen.

Supruga našeg proslavljenog košarakaša, Snežana će govoriti o poslovnim, ali i privatnim stvarima, koje su i te kako u proteklom periodu interesovale javnost.

Foto: Wikipedia

Ana i Marijana će se, posle mnogo godina, naći zajedno u nekoj emisiji, a ispričaće sve o svom odnosu, kao i o najpopularnijim formatima koje vode - "Ja imam talenat", odnosno "Pinkove zvezdice".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: YouTube screenshot

Popularni srpski košarkaš, Novica Veličković, će iskreno govoriti o "Partizanu", za koji trenutno igra, ali i o razvodu od dugogodišnje devojke, a potom supruge Olje, nakon samo devet meseci braka.

Foto: undefined

Ne propustite još jednu zanimljivu epizodu emisije "Amidži šou", u utorak, 23. maja, od 23 časa, samo na Televiziji Pink - jer zakucaćemo gledanost!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Ana Mihajlovski

#Ja imam talenat

#Marijana Mićić

#Novica Veličković

#Ognjen Amidžić

#Pinkove zvezdice

#Snežana Divac

'