AKTUELNO

Šokantno!

Vladimir Tomović ustao je nakon burne svađe Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore i otkrio sve masne detalje o prepisci sa plavokosom zadrugarkom i šokirao sve prisutne.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnuću se na početak Sanjinog izlaganja, ja sam mnogo na višem intelektualnom nivou, nego ona, ne znam zašto se uplela u nešto ovako. Ja od ovoga nemam korist da pokrenem - rekao je Tomović.
Kako Matora zna? - upitala je Sanja.
Pitaj nju! Ja razumem da boli, ali pusti me da pričam. Ja pokrećem priču samo kada ja imam korist, ovu priču nisam pokrenuo, mogao sam da je pokrenem iks puta, ovde smo pet meseci, ali neću da dozvolim u ovim trenucima, kada me Sanja naziva odvratnim imenima, ja neću da ćutim, ako nastavi, ja ću onda imati što šta da kažem. Ja ću reći neke stvari koje se tiču Sanjinog i mog odnosa. Ona je bila iskrena, kada je priznala za Anu Korać, ona je meni iz čista mira došla i rekla ,,Ti mene vređaš, a ja sanjam kako se ljubimo", je l' to istina? - upitao je Vladimir.
Ne, ti si rekao da si promenio mišljenje, pa ti je to rečeno, ja sam to namerno rekla, posle svega - pravdala se Stankovićeva.
Dobro, neka bude kako Sanja kaže, kakva je bila moja reakcija? Od lepe devojke kao što je Sanja, iz odnosa koji sam imao sa njom i Matorom, kada sam bio blaćen, u najmanju ruku što sam mogao da radim jeste da počnem da igram igru. Ti si uvredila Staniju, sve što je Sanja rekla je istina, ona nije ništa negirala što je Matora rekla. Ja nisam gledao ,,Paparaco lov", da bi znao gde Sanja živi, Matora može da me moli koliko hoće, neću da budem tu neki muškarac sa stavovima, a da me nazivaju imenima, ja znam šta piše u porukama, i znam kada je prekinuta komunikacija, nije prekinuta nakon fotografija eksplicitnih, je l' tako Sanja? - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Svako tvoje udvaranje meni, ja sam tebi govorila da ne verujem u tvoje priče, sve što si mi pisao, ja sam ti rekla da radiš zbog Dragane Mitar. Ti nemaš prepisku! - rekla je Sanja.
Samo meni nije htela da šalje - ubacila se Matora.
Sve do jednog slova, nećeš me izazvati da kačim prepiske, ali ja ti kažem, kunem ti se svim svetim, da imam od A do Š, celu prepisku, ali nemam razloga da izbacim - poručio je zadrugar.
Da li sam te zvala na s*ks? Slala fotografije? - upitala je Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi me zvala, ali si mi slala slike u brushlateru, kunem se, u crnom, čipkastom, sanjao sam to od početka 50 puta, ja se ovde ne vodim pitanjima gledalaca, ne vodim se uputima spolja i morate da znate da je rijaliti začarani krug! Ja sam na Matorinoj strani! Da je aludiralo na muvanje, jeste, poziv za s*ks nije bio - rekao je Tomović.
Zašto odgovaraš muškarcku koji ti šalje genitalije? - upitao je Đedović.
On je vređao Matoru i mene, i htela sam to da uradim - pravdala se Sanja.
Šta si ti dobila prepiskom? Njegove snimke gledamo godinama - odbrusio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako si i sa mnom sada htela da preokrene priču... Mi na Maldivima gledali Vladimirov k*rac! - ubacila se Jovana.
Crna majica je bila - priznala je Sanja da je poslala Tomoviću fotografiju.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga