AKTUELNO

Burno!

Veče za nama ostavilo je dubok trag na zadrugare. Suze, smeh, svađe ali i bolne ispovesti ponovo su isplivale na površinu, a sve to zahvaljujući još jednoj emisiji "Pitanja novinara", koji su do detalja uspeli da raskrinkaju sva dešavanja u Beloj kući.

Veče je otpočelo burnom raspravom Jovane Tomoć Matore i Sanje Stanković, koje su iznele šokantne detalje njihove dvogodišnje veze, koja se nije slavno završila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nećemo, jer od kada je izašao klip sa Rialdom ja sam rekla da ona može sa svakom, a ja ne mogu i onda je rekla za Mišela da je hteo i mogao je da me poljubi i ispada kao da sam ja laka, i onda mi je rekla kako me drži u šaci i kako ima nešto o meni a ona neka kaže, pa ćemo se igrati do kraja rijalitija. Ne drži ona mene u šaci ja ću reći svoje a ona svoje, ja sam krenula dalje i njeni odnosi me ne zanimaju, i ona ima prava da krene dalje i zato ja nisam ništa komentarisala i pravila ljubomorne scene ali kada ja nešto uradim tu se prave drame! Ne znam od kada nismo zajedno, i moje mišljenje je to da ona mene ne voli, ali me je volela i sada je pucaju kompleksi jer sam je ostavila i želi da mi se osveti na neki način. Da rekla sam da hoće da mi prave smicalice, jer ona kada mi je pretila sa prepiskama sa nekim iz kuće sa kojim sam ja ugovarala odnose, ali se ja ne plašim i stojim iza svojih reči i svako ko ima nešto da kaže o meni neka keže. Vladimir i ja nikome nisam ugovarala s*ks, jer danas kada je bilo komenatrisanje Vladimir je podmuklo kod nje komentarisao mene, ali ne mogu da ga citiram i tada sam mu rekla da nema šanse kod mene ovde, a on me je pitao da li ima napolju i tada sam sve shvatila. Kada sam ušla ovde ja mu nisam verovala, ali kroz druženje sam počela jer znam kako se ponaša prema meni, ali sam shvatila šta radi za stolom i počeo je da se igra i sa mnom i on uživa da kanali ljude i pravi smicalice, ali ne znam koji je njegov krajnji cilj - rekla je Sanja.
Ja satalno ispadam psihopata i možda sam odlučila sada sve da kažem! Ona se jeste javila na temu Rialde, i oko je iskopala Milanu da se javi da bi rekla kako sam ja to radila. Ja sam rekla kako moja majka nju nije prihvatila, kao i mene njena i tada mi je rekla, kako je moja majka davala izjave o njoj, a ona je kukala zbog gugla kada ukuca njeno ime šta izlazi. Ja jesam komentarisala Mišela i rekla da je hteo da je poljubi, ona bi pristala a nakon toga me je ona nazvala k*rvećetinom i tada sam joj pokazala da ćuti i da je bila veća k*rvetina i ono sa Lunom i narukvicom mi je preselo, a onda sam joj zapretila da ću da kažem sa kim je i šta ugovarala. Da Sanja jeste rekla kako je sanjala kako se ljube, to je rekla Vladimiru! On je rekao kako oni nisu imali dobar odnos, ali mi je rekao kako su se napolju ispoštovali i onda sam je ja pitala, ona mi je rekla kako ništa nije bilo i kako on nju zagleda i muva, a on je prvi koji je aplaudirao na konto snimka i bilo mi je čudno da sve podržava a onda sam čula i kako je još nekome rekla za njih. Vladimir je znao gde je stan i koji auto je parkiran i sve je bilo dogovoreno, meni je krivo jer smo u tom stanu nas dve živele! Ja ne radim ništa namerno i ja neću da budem folirant, ali mogu da budem psihopata i sve te priče Žana i ruka i sve to, ona je znala bile smo zajedno u restoranu i nije mi problem da kažem sve i ja sam preko svega prešla, i posle udesa sam otišla kod nje i da nisam došla ovde mi bismo bile zajedno. Moj telefon je kod moje drugarice, ali ja ne želim da se bavim prepiskama. Ja ne želim da se svađam sa njom, ali i znam kome je pričala šta joj je plan ovde bio i prenosili su mi poruke i rekli da se strpim i da ćemo se pomiriti i ja sam htela i Frana da joj oprostim, ali znam da joj je on bio obična igra. Nisam pomislila da možemo da se pomirimo, ali dobijajući informacije nekih ljudi, rekla je da će biti sa mnom, ali kada se igra završi i onda sam pročitala nešto i videla da sam joj ja samo podrška i sve mi je bilo jasno. Ovde ima i devojka koja je imala verenika, a Sanja je tražila u klubu broj njegov a to mi je rekla naša drugarica, i onda su mi rekli da on nije hteo ništa samo su se merkali. Dok sam se ja ovde raspadala, ona je tražila sponzore. Isto tako u januaru, ona je bila na rođendanu i dolazim u restoran i čujem od prijatelja priču kako Sanja ima devojku, i neki ovde znaju ko je ona, i ona je uvezla moju bivšu devojku i ona je sa tom ženskom osobom pravila teorije zavere i dopisivala se sa njenim mužem, a ja sam zvala Sanju da pričamo o tome i tada htela da je zaštitim jer znam šta se priča po gradu o njoj i tada mi je taj drug rekao kako je ona pričala kako je imala s*ks sa tom devojkom, sa kojom je radila sve dok sam ja bila u Zadruzi i preko svega sam prešla. Ja sve ovo ne bih rekla da me za stolom nije vređala - rekla je Matora.

Nakon burne rasprave dve zadrugarke, Vladimir Tomović koji je svoje prste umešao u taj odnos, ustao je kako bi cimerima iz Bele kuće izložio njegovu stranu priče.

Osvrnuću se na početak Sanjinog izlaganja, ja sam mnogo na višem intelektualnom nivou, nego ona, ne znam zašto se uplela u nešto ovako. Ja od ovoga nemam korist da pokrenem - rekao je Tomović, pa dodao:
Pitaj nju! Ja razumem da boli, ali pusti me da pričam. Ja pokrećem priču samo kada ja imam korist, ovu priču nisam pokrenuo, mogao sam da je pokrenem iks puta, ovde smo pet meseci, ali neću da dozvolim u ovim trenucima, kada me Sanja naziva odvratnim imenima, ja neću da ćutim, ako nastavi, ja ću onda imati što šta da kažem. Ja ću reći neke stvari koje se tiču Sanjinog i mog odnosa. Ona je bila iskrena, kada je priznala za Anu Korać, ona je meni iz čista mira došla i rekla ,,Ti mene vređaš, a ja sanjam kako se ljubimo", je l' to istina? - rekao je Vladimir.

Ljute rivalke Maja Marinković i Mina Vrbaški su takođe imale šta jedna drugoj da kažu, te su se suočile i raspravile svoje nesuglasice.

Kao da mi ne znamo ko si i šta si! Samo moraš da se praviš fina, nemoj da me zaj*bavate, mogu da se izj*bem sa kime hoću, ona je bila ljubavnica, ne ja, nisam bolesnica, kao što si ti bila! - odbrusila je Mina.
Ti si cinkaroš! Namestila si Mensuru policiju za vrat! - provocirala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolje da budem cinkara, nego to što si ti! Ti si psihički obolela osoba, koja maltretira ljude! Tebi fale narkotici, ti si u krizi narednih 6 meseci! Ti moraš da ideš po ćoškovima, možda će napolju neko da te sačeka da te reši! - uzvratila je Vrbaški.
Čorba jeste takav kakav jeste, prodavao si mi priču, pa si uradio to što jesi. Ona je sada nebitna, hvata se tu, spava sa Janjušem, oni se jašu po krevetima, sede u krilu i opet ništa, ne postoji rekacija, tu su neke očigledne stvari. Mina ne može da me dotakne, nismo nikada bile u dobrim odnosima, to što ona urla, to govori nemoć iz nje. Ona je toliko zla - rekla je Marinkovićeva.

Nakon burnih rasprava, ustala je Aleksandra Nikolić koja je kroz suze opisala traume iz detinjstva, koje su joj ostale urezene u pamćenju.

Tukao je, izbio joj zube, silovao je... Nisam više bila dobro, sa 18 godina sam pila lekove za smirenje. Ja to više nisam mogla da gledam - objasnila je Aleksandra.
A tvoja sestra, je l' sve to gledala? Je l' znala šta se dešava? - usledilo je naredno pitanje.
Znala je, ali nije živela tu. Bila je uz nas, imala je svoj život, i imala je svoje probleme. Jednom, dva puta će neko da te sasluša, ali posle nekoliko puta, čovek se navikne. I ona je savetovala majku da ga prijavi zbog svega što je radio - rekla je Aleksandra.

Vest koja je odjeknula kao bomba, jeste raskid Kenana Tahirovića i Rialde Karahasanović, koji su još jednom pokušali da objasne šta se zapravo među njime desilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Misliš da je to sa Matorom bio izgovor da Kenan raskine sa tobom? - glasilo je pitanje.
On je meni nakon razgovora rekao da je video neke stvari napolju, ovde se potežu teorije, priče, i meni je ta priča za Matoru neverovatna, jer je ona ovde 100 puta ustajala i pričala za tu priču. Kada sam gledala klip da, naravno da neke stvari nisam trebala da dozvolim. Mi smo pričale tu kao prijatelji, o našem odnosu, ja sam pričala na tu temu, a ona se ubacivala kako se ubacivala. Ja tome nisam pridajala značaj - objasnila je Rialda
Ti si rekla da si sa njim bila u ljubavi. Da li je on bio sa tobom iz istog razloga? - glasilo je naredno pitanje.
Ne znam više nšta. Danas sam sa Teodorm pričala, moj dojam je da on mene ne doživljava. Ja znam šta ja osećam, a što se tiče svega ostalog, veliki je upitnik. Nismo pričali, samo smo se sada nešto malo domunđavali. Mi nismo imali konkretan razgovor kada s evratio u kuću. On meni ništa nije pričao da se dešavalo spolja. On meni nije imao bilo šta da spomene, i da mi baci akcenat na neko dešavanje. Pričali smo po pitanju naših planova, ali neke stvari spolja nisu spominjane - dodala je Rialda.
Ti nisi načisto sa tim, da ste vas dvoje stvarno raskinuli, da to nije dovoljan razlog? - nastavio je Nemanja Vujčić.
Mi uopšte nismo prekinuli, ali onda su krenule da se nagomilavaju neke njene stvari. Njene prijateljice znaju da kada je ona u izlivima besa, ja uvek kažem: "Ne mogu više, ubi me sa vrištanjem bez razloga" - počeo je Kenan.

Nakon rasprava i bolnih ispovesti, došla je na red i Miljana Kulić, koja je javno pred svima priznala da pati za bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Nakon rasprave za crnim stolom, Miljana je sve vreme bila pored Zole i molila ga da joj oprosti, što je on kategorički odbijao te je ona završila u suzama.

Da, pre mesec i po dana kada sam došla sa kiretaže, razmišljam šta smo proživeli napolju, gde smo sve bili, kako smo vreme provodili, kako sam se borila za ljubav, došla iz Hurgade, niko mi više nije dao toliko pažnje. Ja znam da mojoj mami ne prija ovo što sada govorim - otkrila je Miljana.
Postavlja se pitanje da li si bila neraspoložena zato što te je Zola otkačio?
Jesam, nisam odgovarala na pitanja gledalaca, smatram da se ni ja nisam ponašala onako kako trebam. Smatram da do kiretaže ne bi došlo da nisam bila lekove, zajedno smo ušli ovde, znam koji nam je plan bio, da se zajedno borimo za nešto, kada izađemo napolje da se obezbedimo stanbeno. Ljudi su sa mnom razgovarali, pitali me, oni su svedoci da mu ništa loše ne želim i da sam za neke stvari rekla da nikada više neću uraditi. Smatram da u ljubavi nema ponosa i evo, mesec i po dana kako nismo zajedno, vidim koliko mi fali i koliko se prazno i neispunjeno osećam zbog njega. Ja sam pokušala da pobegnem odavde, ali su me ljudi zadržali. Meni je sve ovde prazno i pusto bez njega, jednostavno ne znam šta bih ti rekla - rekla je Miljana u suzama.
Ona je mnogo nesrećna u toj porodici, uvek sam osetio u njenom glasu da joj je teško, da se loše ponašaju prema njoj, 100 puta mi je govorila da ne zna šta će da radi, kaže da se uvek istresa na nju. Dok god se bude ovako ponašala prema njoj, Miljana će biti nesrećna. Malopre sam joj rekao da treba da ostane do kraja i pogledajte ona govori to da bih hteo da izmanipulišem sa njom. Radio sam ja i loše postupke, ali šta god da sam radio, njoj nije valjalo, zato mene zabole ona stvar da li ću joj se svideti. Nije imala WC, dok njena ćerka nije došla ovde na Pink i zarađivala pare. Sve pare od rijalitija su bile kod njene majke, pričam jer ona mene proziva. - rekao je Zola.

Nakon što je priznala pred svima svoja najdublja osećanja, Miljana je krenula za Zolom kako bi popravila situaciju i još jednom ga pitala da joj oprostii.

Raumem da ti je teško, ali to je propast za nas, haos! Napolju smo i nekako, mogli smo i korigovati, ali ovde druže, znaš i sama šta je. Ja sam i ani rekao da sam ušao zbog tebe, ali šta ćeš sad, uvek se setim scene kada si me ovde ostavila kao najvećeg kera, to nikada neću zaboraviti, to je katastrofa. Ali ne želim više da budemo zajedno, volim majku najviše na svetu i ne želim da joj priređujem haos. Ne dozvoljavaš mi da priđem Željku, gde god me vidi, viče me, kažu mi da imam zabranu. Ja mogu da ti pomognem da izguraš, ali da budem u vezi, da pravimo debilčine, da se tvoj otac nervira, da ima pritisak, da moja majka ima problem, šta će nam to?! - rekao je Zola.
Lazare, hoćeš li da idemo u rehabilitaciju i da pričamo?! Molim te, hoću da te pitam nešto, je l' postoji mogućnost... Ja nikoga u životu nisam više volela kao tebe, ni za koga nisam bila spremna da se žrtvujem kao za tebe, svaki dan mi sve više i više nedostajše, spremna sam da se promenim, obećavam - kukala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možemo, u vezi ne možemo biti, niti zajedno! Ovde ne možemo dati poslednju šansu, ne želim, za tvoje dobro i za moje, ako ti je cilj da izađem odavde sa nulom, reci. Ne samo što ću izaći sa nulom, nego ću praviti scene, kakvo tvoje obećanje?! Nećemo previše da se intimiziramo, shvati mene, ne žlim to! Da ti objasnim neke stvari, ništa nije... Zato se meni ne priča sa tobom, ne komunicira mi se sa tobom, tebi je u cilju da napraviš monstruma od mene, ne želim više, svaki dan ćemo imati torturu, prvo od tvoje majke, od ostalih. Ne želim šansu i da pričamo o pomirenju, nemoj da te to vređa, ukapiraj neke stvari! Dokaži mi ovde neke stvari, ti imaš potrebu da imaš odnose, da se ljubimo, ti pokaži na delima, ti nisi ništa pokazala - poručio je Čolić.

Autor: P.I.

#Zadruga