AKTUELNO

Nije ih štedeo!

Nekadašnji učesnik rijalitija ''Zadruga'' Miljan Vračević večerašnji je gost emisije ''Pitam za druga'', koja se emituje na RED TV-u.

Miljan je tom prilikom u svom stilu, bez dlake na jeziku, komentarisao aktuelna dešavanja, a ovog puta su se na udaru njegovih kritika našli Vladimir Tomović, ali i Nenad Aleksić Ša i Tara Simov, koji intrigiraju publiku zbog svog odnosa u rijalitiju.

Foto: Red TV

- Tomović je za Necu, sa ženama mu ne ide. Ništa nije napravio, Neca može tako preplanuo da šeta po Baru, da ga on maže. Njih dvojica bi mi bili top - konstatovao je Miljan, a onda osuo paljbu po Tari i Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

- Tara i Mića bi bili dobar par, kad su tako bizarni i izopačeni. Tari nije problem što je oženjen, nije Mića puno stariji od Ša. Ona je prešla granicu od 20 godina. Odvratni su mi Tara i Ša. U prvoj Zadruzi je došlo do obožavanja i pomame za bludom i razvratom. Dragana Mitar je za ovu malu avion. Tara je kao ženski Mića, oni bi zajedno preživeli 46 sekundi. Nije problem da se k*rvaš. Ako ti misliš da je ona vredna toga, nemoj nikoga praviti budalom, reci svidela ti se, legla ti je, a ne tako. Ona mala ne zna šta da kaže - poručio je Miljan, a onda se osvrnuo i na prvu sezonu ''Zadruge'':

Foto: TV Pink Printscreen

- Svi su posle Slobe odlučili da postanu razvratnici, ti si druže došao na televiziju da se k*rvaš. Podelila se Srbija na Lunu i Kiju. Ja sam za obe, one mene ne vole, jer sve kažem u brk. Ljudi su videli da u prvoj Zadruzi prolazi nešto nenormalno. Mislim da se Sloba stvarno zaljubio tada u Lunu. Njega je to diglo. 

U nastavku pogledajte ceo prilog:

Autor: M.K.

#Miljan Vračević