AKTUELNO

Pop pevač objavio je na dan svog rođendana spot za novu pesmu "Mala".

Iako slavljenici obično na dan svog rođendana od dragih ljudi primaju poklone, jedan od najpopularnijih pevača današnjice Zdravko Čolić rešio je da na dan svog rođendana obraduje svoje mnogobrojne fanove kojima je poklonio novu pesmu, za koju je snimio i visokobudžetni spot.

Foto: Aleksandar Kerekeš Keky

Tekst i muziku pesme "Mala" potpisuje Momčilo Bajagić Bajaga , aranžman Nikša Bratoš, a režiju je, kao i u nekoliko predhodnih spotova, Čolić poverio Aleksandru Kerekešu Kekiju, čija je zamisao da se emocija ove lepršave i letnje pesme dočara kroz jednu romantičnu i zavodljivu filmsku priču.

Foto: Aleksandar Kerekeš Keky

Zajedno sa ekipom saradnika, Zdravko je nedavno boravio na veoma interesantnim lokacijama ,gotovo neprepoznatljivim i za same stanovnike Crne Gore, a spot je snimljen u dva dana sa skoro 30 snimajućih sati. Od Kotorske opštine do Bara, preko Skadarskog jezera, na šest razlicitih lokacija snimljeni su čari i lepota starih primorskih ulica i zdanja koje do sada nisu viđene u muzičkim spotovima.

Foto: Aleksandar Kerekeš Keky

Radujem se i drago mi je što za rođendan poklanjam novu pesmu i spot publici. U planu je da 15. studijski album bude objavljen ove jeseni, a ovo je prva pesma sa novog albuma koju predstavljamo - rekao je Čolić, dok je reditelj otkrio radnu spota.

Foto: Aleksandar Kerekeš Keky

- Glumici Jeleni Gavrilovic poverena je glavna uloga "Male", kako sama pesma i nosi naziv. Ona će vas povesti u jednu laganu romantičnu priču koju deli sa modelom Bojanom Karasom. U večitoj igri zavođenja Jelena glumi mladu filmsku divu čije se snimanje filma odvija u jednom primorskom, ribarskom mestu. Uloga hladne i pomalo nedostupne dive, koja vešto lovi pogled mladog ribara ne krijući zaintrigiranost, učinila je ovu priču veoma zanimljivom - otkrio je Keki, a spot za novi Čolin hit pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Poklon

#Rođendan

#Zdravko Čolić

#pevač

#spot

'