AKTUELNO

Haos ni protekle noći nije izostao!

"Gledanje snimaka" je i u noći za nama izazvalo potpuni karambol na velelepnom imanju u Šimanovcima. Naime, kako je i sam voditelj Milan Milošević juče popodne najavio da ih čeka uzbudljiva noć, to se u večeri za nama i obistinilo.

Po njegovom ulasku na imanje, on je odmah najavio prvi klip, koji je na samom početku večeri podgrejao strasti prisutnih, a zadrugari su imali prilike da se uvere u nešto drugačiji odnos Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe. Naime, iako zadrugari za stolom njihov odnos predstavljaju kao idiličan i bolji od većine parova, ovog puta, njihovi cimeri imali su kontradiktoran primer pred sobom.

Nakon odgledanog klipa, voditelj je dao šansu svakom, te su zadrugari zajedno sa akterima istog, imali priliku da daju svoj sud o svemu viđenom.

Ja nisam vulgaran, ja njoj samo kažem klošarko jedna, ne vređam je, ne govorim joj da je ku*va. To je bilo kada je Teodora ušla, ona je rekla da nas drži u riajlitiju, i ja sam bio šokiran - rekao je Čorba.
Maja neće da mi vidimo da ona ima još jedan propali odnos, ja mislim da si i ti Čorba zaljubljen u nju, a ona je imala jedan težak odnos prošle sezone, pa se sada trudi da mi ne vidimo da se to ponavlja. Majo jesi ti tužna zbog ovoga što vi niste zajedno? - upitala je Sandra.
Ja čujem koliko se parovi ovde napu*avaju, ja za njim ne trčim. Ovde niko ne može da se nosi sa mnom - pričala je Maja.
Ja sa Teodorom nikad nisam imao ovakve scene, ali ja sam sa Majom u vezi ali mi se ne ljubimo - rekao je Čorba.

Naredni video - snimak prikazao je Filipa Cara u nešto drugačijem izdanju, te su zadrugari, ali i Mina Vrbaški imali prilike da se uvere u činjenicu da mu je bivša nedostajala dok nije bila prisutna iz opravdanih razloga. Car je tokom nedelje za nama nekoliko puta spomenuo koliko mu fali, a na klipu je prikazan trenutak kada je čitao čestitku koju je Mina dobila od najmilijih, a u kojoj je i on sam spominjan.

Pročitao sam je dva, tri puta, to je nažalost napisala njena majka. Sad tek kad sam sebi došao, vidim gde sam pogrešio. Da imam namere prema njoj, drugačiji bih bio. Meni jedanput kad ugasi, onda ugasi. A svaki put isto napravim, zaljubim se i budem nenormalan. Voleo bih da vidim sve najbolje od nje, ja barem vidim da ima nekih baš dobrih stvari. Naravno da je volim, bio sam s njom - rekao je Car.
Ne postoji emocija. Rekla mi je baka da ne želi više da me vidi u ovakvom odnosu. Njena želja je da ovde ostanem sama, i biću sama. Odnos sa njim joj se od početka nije dopao. Tu završavam što se tiče Filipa, možemo uvek normalno da popričamo - rekla je Mina.

Na narednom snimku koji su zadrugari pogledali, imali su prilike da se uvere da Rialdi Karahasanović odnos sa Kenanom Tahirovićem često ume da zasmeta, a njeni cimeri su prvi put imali prilike da vide i suze na licu atraktivne zadrugarke.

Ma to je bila situacija kada sam ja jurila da se presvučem, pa da mu spremim da jede. On je takav, ja sam sa njim pričala već o tome. Mene je pogodilo to što sam ja njemu rekla da mi donese sve što mi treba, a on se naljutio i rekao da neće ni da jede. Ja stalno mislim na njega. On meni kaže da su ovde druge okolnosti, ne deluje to tako - rekla je Rialda.
Ma ja ne znam šta je ovo bilo, nisam ja rekao ništa loše za to. Skulja se i meni pa ne plačem - rekao je Kenan.
On nije osoba koja se gura da sprema ručak, sramota ga je bilo za Đuskoviziju kada smo spremali nastup - dodala je Rialda.
Ona se stvarno trudi da bude i domaćica i dama, nemam reči za to. A on se ušuškao u njeno naručje, ona radi sve za njega, brani ga pred svima, ona je sjajna iskreno. Kenana obožavam, ali ona je takva prema njemu, daje sve od sebe, a on nije takav prema njoj. Rialda drži do sebe - rekla je Nadica.
Nas dvoje smo skoro 5 meseci, svi nam govore da je to smejurija. Meni je van pameti da ja dokazujem da je i njemu i meni stalo. Meni je sad postalo teško jer ja ne želim da pričam po ćoškovima, niti da ikoga blatim, jer to nije veza - rekla je Rialda.
Ovo je bilo u utorak veče, ja moram da kažem da je Rialda ista već 6 meseci, a on mora da se postavi kao muškarac, ona ne želi da bude muško u ovoj vezi. Kenan je i te kako mudar i radan, a to je njegova vrlina/mana - pričao je Tomović, pa nastavio:
On mora da se dokaže kao muško, da joj pruži pažnju. Ona očekuje od njega. Njeni najmiliji gledaju njene suze zbog njega. Meni su oni dragi, a on mora da pazi - rekao je.

Naredni klip koji su stanari Bele kuće pogledali ticao se Aleksandre Nikolić i Marka Janjuševića Janjuša koji je dokazao da je njihov odnos i više nego prijateljski, te je na snimku sa žurke obelodanjen i jedan od poljubaca koji su imali. Oni su nakon ovoga pokušali da definišu svoj odnos.

Meni su ovde devojke sve drugarice, i kome se to ne sviđa, šta da mu radim - rekao je Janjuš.
Ja Janjuša jesm nahvalila, ali nije bilo ništa, niti će biti, on je meni prijatelj - rekla je Aleks.
Meni se ovde sviđaju dve, tri devojke, ali ih ne gledam tako - rekao je Janjuš.

Nakon snimka na kojem Rialda Karahsanović ogovara Jovanu Ljubiasvljević koja je otišla na rođendan Ane Bulatović , voditelj Milan Milošević je tražio komentar od aktera. 

Meni nije logično posle svega da si ti otišla i još joj nosiš poklone. Ja znam da neću doći sigurno - rekla je Rialda.
Ja razumem Sandru da nije došla zbog Rialde, a za Jovanu, pa nas dve se ne družimo, niti pijemo kafu, niti komuniciramo. Ja sam iznela svoje mišljenje o njoj, pa ako joj se nije svidelo... - rekla je Ana.
To je vaše mišljenje , ja smatram da niste lepo pogledali - rekla je misica.

Na jednom od narednih klipova, Sanja Stanković iskoristila je priliku, te je zadrugarkama prepričavala kakav odnos su imali Anđelo Ranković i njegova bivša devojka, Teodora Džehverović, što je Rankovića kasnije totalno poremetilo.

Meni je najgori ciničan Sanjin smeh. Nismo imali odnos, zbog porodice. Ćutim za ovo, ono, i tako po Anđelu posle, zato što idete i tračarite samo. Ti ćeš da se smeješ i pominješ Teodoru. Žao mi je što sam ijednog trenutka imao grižu savest - rekao je Anđelo.
To je bio ponedeljak kada su Nataša i Anđelo ležali na zidiću tamo. Pričale smo na konto njih, da se pokreće tema oko toga, kada je bio u depresiji zbog sek*a sa njom, kad sam ja tešila. To je poenta ovog klipa, ne Teodora - rekla je Sanja.
Ja sam tebe poštovao, i tvoju Branku, a ti mene ne - rekao je Ranković.
Ja sam se smejala na konto toga da kad sam te tešila... - jedva je došla do reči Sanja.

Nakon emisije, Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su jutros celu sobu digli na noge, kada je Simova napravila ljubomornu scenu jer je Ša doručkovao sa Teodorom Bilanović. On je čekao da dođe, a kad je video da je nema, te je otišao do garderobera gde se Simova i nalazila.

Sediš tamo s Teodorom i jedeš s njom - rekla je Tara.
Nemoj to da radiš! Ko ti prenosio šta, koja kur*etina? Opet će me naterati da odem. Je*em je u usta, koja meni pravi frku! To guranje mene, to ne možeš više da radiš! Opet isto radiš, ko ti baca rovca? Sve vam je*em! Da meni ova devojka diže pritisak opet ovde - urlao je Ša, pa nastavljao:
Zbog koga se razvodim? Jesi retardirana? Ne mogu više! Ove psihopatije - vikao je Ša.

Nakon drame, Sandra Rešić je na sve načine pokušavala da umiri repera, dok je sa druge strane, Tara sve vreme provocirala i sedela nasuprot njene simpatije što je Rešićevu dodatno nerviralo i uznemiravalo. On je kasnije porazgovarao i sa Erminom Pašović, te su iskusne zadrugarke uspele da pomognu Ša, kako bi konačno legao u krevet i urazumio se nakon pomračenja.

Izgubio si ženu za 6 meseci zbog sebe - rekla je Sandra.
Pa da, ali osoba koja treba da me podrži ništa! Tara, ti mene treba da me podržiš maksimalno. Lepa reč meni, lepa reč tebi, ali ne, tebi mora da dođe neka ku*va mrtva i napadne te, a ona te ne voli. Vole te samo Marko i Sandra! - rekao je Ša obraćajući se Tari.
Ša, molim te, nemoj da gubiš ženu bezveze! Molim te sada, zbog sebe, i poslušaj me jednu stvar, idi tuširaj se sat vremena, naspavaj se, neka te kazne ako odspavaš. Probaj da razmišljaš "Šta god da je, zdrav si!" - savetovala je Rešićeva.
Tvoja krv te nikada neće izdati! - rekla je Ermina.
Pogledaj me na šta ličim, ovo nije čovek! Ne mogu više, ja ne mogu pitanja - dodao je Ša.
Ti sve da izgubiš, od nule ćeš da napraviš isto - bodrila ga je Ermina.
Mene pravi rijaliti čeka tek kada izađem! A drugu stranu boli uvo, a ja treba da se diskfalifikujem ovde. Ja imam prijatelja koji svima veruje - dodao je Ša.

Pratite i dalje zanimljiva dešavanja iz Bele kuće uživo u uključenjima na televiziji Pink, na KlikTV-u, kao i na Zadruga kanalima na Vašim kablovskim mrežama, a sve što ste propustili možete pronaći na portralu Pink.rs, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge.

Autor: D.B.

#Zadruga