AKTUELNO

Pravi savet!

Pevačica Vera Matović bila je gošća u ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" gde je razgovarala sa voditeljkama Tijanom Pricom i Bojanom Lazić o tome kako se ona neguje i kako vodi računa o sebi, ali i zašto je bitno da se narodu pokaže onakvom kakva jeste.

Foto: TV Pink Printscreen

Vera se prvo osvrnula na to da nije nikoga htela da kudi, već je dala savet svim ženama da vode računa o sebi.

Meni je drago da je to neko čuo. Ali šta je najveće zlo? Što su to novine prenele da sam ja za koleginice rekla, a nisam ja napala, ja sam davala savet svim ženama. Muževi su jako rigorozni, ne vole da imaju nekoga gabaritog pored sebe nego da bude onakva kakvu je upoznao. A vole i deca da imaju lepu mamu. Ja nisam radila ništa hirurški, vodim računa o ishrani, zdravlju, nisam nikad bila kod lekara, osoba sam koja je potpuno zdrava. Mogla sam ja da budem kao što neko bude, ali ja sam vodila računa i znam da ovaj život nije baš sladak i da moraš prvo ti da vodiš računa o sebi - ispričala je ona.

Vera se potom osvrnula i na kolege koji moraju da pokažu da su dobri ljudi da bi ih publika volela.

Svi kažu "Jako je njoj" kad sednem na ovu pozornicu, ali treba doći do nje, da se dokazuješ narodu, da budeš čovek. Moje kolege diže publika u zvezde, a kad saznaju kakav je, kakva je ličnost, onda ga spuste svi. Moramo da budemo prvo ljudi. Ja imam tako neke gradske automobile ovde, a i nikad ne bih poželela neki auto bog zna kakav, samo da idem na put. I sad moja ćerka videla negde Zdravka Čolića i tada je u to vreme vozio juga. I ona kaže "Vidi majko, ja tek sad shvatam zašto ni ti nisi kompleksaš i ne voziš skupe automobile, nego si normalna" e to narod voli - zaključila je Vera.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.