AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Vladimir Tomović se ponovo nalazi u centru mnogih dešavanja u "Zadruzi". Ulazak u vezu sa Paulom Hublin podelio je Belu kuću na pola, kao i komplikovan odnos sa Minom Vrbaški, koji traje još od "Zadruge 2".

Foto: TV Pink Printscreen

Osim ovoga, Vladimir se često nalazi i u žestokim sukobima sa zadrugarima zbog toga što iznosi svoje iskreno mišljenje, a trenutno najveće okršaje ima sa Tarom Simov i Nenadom Aleksićem Ša, kao i sa Lepim Mićom, sa kojim je obnovio rat iz "Zadruge 3". Na iznenađenje mnogih, Vladimiru je trenutno jedna od najbližih osoba u Beloj kući Kristijan Golubović, sa kojim je vodio žestoke ratove na početku "Zadruge 4".

Stupili smo u kontakt sa njegovim rođenim bratom Vladanom, koji nam je ispričao šta misli o skorašnjim preokretima i dešavanjima na imanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo što smo upitali Vladana je šta misli o novoj izabranici svoga brata - Pauli.

O Pauli imam okej mišljenje. Ima par grešaka u rijalitiju, koje sebi kao žensko nije smela da dozvoli, ali ipak mislim da je dobra cura. Što se tiče njenog i Vladimirovog odnosa, za sada su mi super. Iskreno, meni je najbitnije da on bude nasmejan i srećan - istakao je Vladan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina, za koju mnogi zadrugari smatraju da je i dalje smrtno zaljubljena u Tomovića, ponovo se umešala u njegov odnos sa drugom devojkom, kada je Pauli ispričala kako su se oni nekoliko puta ljubili od kako je krenula "Zadruga 4", što je Tomović negirao.

Mina je inače nominovana za izbacivanje ove nedelje zajedno sa Lazarom Čolićem Zolom, a Vladan je na ovo imao zanimljiv komentar.

On nikada neće njoj verovati zbog svega što se izdešavalo u prošlosti. Ali bolje je i da komuniciraju, nego da se svađaju - rekao je Tomovićev brat, koji je zatim dodao:
Voleo bih da Zola ostane do samog kraja, jer je on jedan od retkih koji misli mom bratu dobro - istakao je on.

Foto: Privatna arhiva/Jelena Simonović

Vladimir je jedan od retkih zadrugara koji od samog početka prisnog odnosa Tare i Ša iznosi svoje iskreno mišljenje o njima, zbog čega se često nalazio u brutalnim okršajima sa reperom. Ša je i ljubomoran na Vladimira, zbog istorijata koji je imao sa Tarom, te joj je tako i zabranio da komunicira sa njim. Od kako su Tara i Ša zvanično ušli u vezu pre nekoliko dana, tako se i Tomovićeva osuda pojačala, a reper mu često uzvraća, navodeći neke ranije Valdimirove postupke i zabranjuje mu da morališe.

Šta da kažem o sukobima sa Tarom i Ša, osim da je Vladimir za sve u pravu - poručio je Vladan, koji je prokomentarisao i obnovljeni rat sa Lepim Mićom:

Foto: TV Pink Printscreen

Sukob sa Lepim Mićom je morao da se desi. Mića non-stop provlači Vladimira u negativnom kontekstu i mislim da je ovakav njihov odnos najbolji - dodao je on.

Sa druge strane, Vladanu je drago što je njegov brat uspeo da izgladi odnos sa Kristijanom Golubovićem.

Voleo bih da ovako ostane do kraja. Ovakav odnos im odgovara. Video sam juče da je Kristijan zaplakao i izvinio se Vladimiru. Mislim da on ima dušu, ali moraju i oni svi tamo da se igraju, jer bez toga ne bi bilo zanimljivo - zaključio je Vladan.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. P.

#Kristijan Golubović

#Lazar Čolić Zola

#Mina Vrbaški

#Paula Hublin

#Vladimir Tomović

#vladan tomović