AKTUELNO

Direktno u centar!

U emisiji ,,Pitam za druga" voditelj Stefan Milošević Panda i Stefan Kandić Kendi ugostili su Takija Marinkovića, oca zadrugarke Maje Marinković.

Taki se oglasio putem video poziva, kako bi prokomentarisao sve najburnije odnose i dešavanja sa velelepnog imanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Imao si poziv sa Majom u subotom, pre svega da ti kažemo, najjača priča ti je ono ,,Majo, dođi sebi, vrati se u horizontalu". Ali me zanima jedna stvar, posle toga je krenula priča, bila su pitanja novinara, Janjuš je ustao, pa je tu malo odbrusio, kako reaguješ na to?

Vlada mu je sve lepo objasnio, nije to dva dana, nego je to godinu dana šta je radio tamo sa Majom, svi smo videli i čupanje za uši, i Majine modrice i napolju sve šta se dešavalo.

Ti nisi za vezu sa Čorbom?

Mislim da Čorba nije za nju, ja to ne podržavam. Prvo vreme je bio fin prema njoj, ali njegov rečnik ne priliči jednom momku, čovek kod kuće ima malo dete.

Foto: RED TV

Da li to radi iz straha, da ne bi pokazao emocije, jer mnogi komentarišu da ima emocije?

Maja je lepa i atraktivna devojka, svako bi je poželeo, većina. Ne smem da je kritikujem, moram nekako da je vratim, da bude stara Maja. Od Maje može sve da se očekuje. Nadam se da će biti nečiji rođendan, ja ću poslati tortu i ona zna šta to znači, da sam uz nju. Ja nikada nisam podržavao to što je bila sa oženjenim čovekom, ja sam uvek govorio da treba da se vrati ženu, a posle mu je Maja kriva.

Kako komentarišeš venčanje Aleksandre i Janjuša, da li će Maja otići na venčanje?

Maja nije ispoštovala ni rođendan, nema ona tu šta da traži.

Da moraš da biraš - Janjuš ili Čorba?

Nijedan! Da sam se pojavio u Beloj kući, verovatno bi preskočili oni ono jezero tamo. To što je neko istetovirao telo, misli da je opasan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: Ognjen Bogdanović

#Zadruga