AKTUELNO

U moje vreme nije bilo gologuzih pevačica. To je bila sramota. Sada ništa nije sramota - rekla je pevačica.

Nekrunisana kraljica narodne muzike Lepa Lukić kaže da nikada nije bila sujetna, a da podržava sve mlade pevačice, pa čak i starlete koje su propevale.

Ja ne znam za sujetu. Ja nisam sujetna. Meni mogu da podmetnu nogu, ali ja se dignem i produžim dalje. No zašto bi neko meni podmetnuo nogu? Ja sam mnogo dala narodnoj muzici. Ja imam grlo i niko mi ništa ne može. Mogu onima koji ne znaju da pevaju. U moje vreme nije bilo gologuzih pevačica. To je bila sramota. Sada ništa nije sramota - rekla je Lepa Lukić.

Foto: TvPink Printscreen

Prema njenim rečima, nikada nije radila ništa što bi njenu reputaciju dovelo u pitanje.

- Ja nikada nisam radila ništa što je zabranjeno. Normalna sam osoba. Napravila sam karijeru koju niko neće nikada napraviti. Radim 55 godina i i dalje sam aktivna. Žao mi je ako se ljudi drogiraju, ali ko sam im ja da im govorim da to ne rade - dodaje Lepa.

Ona kaže da, što se tiče nje, i vrana može da peva ako hoće, a ne samo starlete.

Foto: Printscreen

Mogu da se skinu gole i da pevaju, meni ne smetaju. Ja nikada nisam igrala na tu kartu. Ja hoću da me neko sluša i da mi pogleda moje lice. Isto tako vodim računa kako izgledam i bitno mi je da se nisam ukrmačila. Da imam 300 kilograma, ne bih ni izašla na scenu. Imam ogledalo - kaže duhovito Lepa Lukić.

Autor: Pink.rs

#Lepa Lukić

#pevačica

#starleta

'