AKTUELNO

Nisu se tome nadali i morali su brzo da deluju!

Iznenadna, velika promena desila se Mirki Vasiljević i njenom suprugu Vujadinu kada su praktično za jedan dan morali da se spakuju i da se sa Kipra presele u Sloveniju, tačnije u Ljubljanu.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

U ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" Mirka se javila upravo iz Ljubljane, gde je ispričala kako se cela situacija desila i kako sada žive.

Evo nas u Ljubljani, malo neočekivano, u fudbalskim porodicama dođe do toga da se selimo, ali se nama desilo preko noći. Imali smo jedno veče da sredimo papire, da se spakujemo, adrenalina je bilo mnogo. Ja sam neplanski sa decom bila u Beogradu neko vreme dok Vujadin nije našao stan i upoznao grad, ja sam malo sa svojima napunila baterije. Sad kada je sve sredio, pridružili smo se njemu, novi grad, nova zemlja. Ono što je dobro jeste što smo na par sati kolima, pa mogu lakše da dođem i zbog posla i zbog svega - rekla je ona, pa se osvrnula na to kako žive u novom gradu u jeku pandemije:
Što se tiče mera, od 9 uveče je policijski čas, ima zona, ima tu pravila. Mi smo u narandžastoj zoni, nema kafića i restorana, ali možemo da šetamo. Bićemo do kraja meseca dok se ne završi sezona, tako da će biti kratko ali slatko.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.