AKTUELNO

Haotično veče!

Prošle noći u Beloj kući odigrala se još jedna emisija ,,Gledanje snimaka", a voditelj Milan Milošević otkrio je i razotrkio sve tajne zadrugara. Odmah na početku emisije dugo se komentarisalo o novonastalom odnosu Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Zadrugari su imali podeljena mišljenja, i dok su jedni podržavali njih dvoje, drugi su ih kudili, a svi su čekali da vide kako će odreagovati Aleksandra Nikolić buduća rijaliti žena Janjuševića.

Međutim, to nije sve, sledeća drama koja se uzdigla je izbor Milice Kemez. Naime, zadrugari su imali prilike da vide da je Milica na Rajskom ostrvu tokom pidžama žurke izabrala Vladimira Tomovića od svih muškaraca koji su joj se nudili, zbog čega je Bora Santana postao ljut, nervozan i besan.

Filip Car je potom uhvaćen u laži, te kada su zadrugari saznali sa koliko devojaka je spavao u Zadruzi, ostali su šokirani, pa su počeli da se raspravljaju. Mina Vrbaški i Kemezova su se odmah pobunile, pa su napravile pravi haos za crnim stolom.

No, kada su se zadrugari vratili na temu Maje i Janjuša, njima se priključio Milan Janković Čorba zadrugarkin bivši dečko, koji je imao svojih pet minuta umešanosti i iskoristio da napadne bivšu.

Potom su se nekada bliske zadrugarke, a sada ljute rivalke Jovana Ljubisavljević i Nadica Zeljković posvađale. Naime, Jovana je imala prilike da vidi da Nadica prati svaki njen pokret, svaku njenu reč meri, zbog čega je došlo do nesuglasica.

Nakon emisije se desilo ono što su svi čekali da vide, a to je javni poljubav Aleksandre i Janjuša.

Međutim, došlo je vreme i da se upale alarmi Marinkovićeve, koja je u izolaciji napravila pravi potop sa vodom.

Autor: O. B.

#Zadruga