AKTUELNO

Čorba se svega seća!

U toku su Nominacije u Beloj kući. Zadrugari večeras biraju između Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković. Na red da nominuje je došla Zorica Erić.

Što se tiče nominovanih imam izuzetno lepo mišljenje. Janjuš mi je oduvek bio i zabavan i boem i omiljeni zadrugar mi je. Maja sa druge strane je jako dobra, ali ona nikoga ne sluša, a sve pita šta i kako da radi. Moram Maju da pošaljem iz jednog razloga, a to je što je Janjuš uvek bio tu za mene od kako sam ušla - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš i ja smo imali dobar odnos kada je ušao, on i ja smo se družili. I sve je bilo okej, dok se nije pojavila crna mamba, a onda su se desile simpatije između mene i Maje, a ja nisam mario za to i tada smo imali on i ja konflikt, i ja sam uradio ono što sa želeo sa Majom. On je dobar zadrugar, korektan je prema svima, a sa Aleks je super, i želim mu da ostane tako, i da im niko ne stane na put - rekao je Čorba o Janjušu.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane Maja, ona je za mene uvek Cica i naše lep trenutke, ali ona nije mogla da sakrije svoja osećanja prema Janjušu. Bio sam pažljuv prema njoj, ljudi su mislili da je ja ponižavam kroz moj sleng. Ja nju nisam mogao da priznam za devojku iz tog razloga i onda sam se distancirao od nje. Malo sam se hladio, i kajem se što smo se svađali u prethodne dve nedelje, ona je zbunjena, ali zbog čega je takva me znam - rekao je Čorba, i nominovao Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga