AKTUELNO

Nije mogla više da izdrži pritisak!

Poznata scenaristkinja, spisateljica i muzičarka Maja Volk javnosti je oduvek bila poznata kao vesela, nasmejana, duhovita i puna životne energije. Međutim, na ljubavnom planu nisu joj cvetale ruže. Posle dva propala braka odlučila je da uđe u emotivnu vezu sa izvesnim Grkom Nikosom, sa kojim je planirala da ponovo stane na ludi kamen, ali je odlučila da stavi tačku i na ovaj odnos.

Nikosa je udarila korona u glavu, šalim se, ali zbog tog straha od korone nismo se videli godinu dana. To je prosto puklo i ja više ne mogu da slušam izveštaje o koroni. On se čovek psihički promenio. Ja to sve razumem, ali evo, zatvorene su granice, nema šansi da se vidimo, tako da sam ja "single again" - rekla je Maja pratiocima svog Jutjub kanala.

Foto: Printscreen YouTube/Maja Volk

Na pitanje medija da li i dalje veruje u ljubav i u brak, Volk je bila hladne glave.

Više ne tragam niti čekam, samo koračam napred i postojim. Šta god da treba da se desi, dobro je i prihvatam. Trenutno imam daleko većih problema od ljubavnih, ostala sam na pravdi Boga, tuđom greškom, i bez posla i bez penzije… Kad rešim egzistencijalni problem, kafkijanski apsurd u kom sam sada, onda mogu da maštam dalje. I da, stala bih na ludi kamen bez problema - zaključuje Maja.

Autor: P.R.