AKTUELNO

Nije mogla da izdrži!

Mina Vrbaški i Filip Car su gosti u emisiji "Narod pita", pa su imali prilike da pogledaju video klip njegove veze sa Sanjom Stanković.

Ovakve stvari nisam trebao da radim. Da nisam ovako radio, ne bi ni imao te svađe sa njima. Trebalo je da ostane na prijateljstvu - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nova gledateljka se uključila u studio, pa prvo komentarisala Minu.

Mina je svesna da joj ovo ne treba, ja nisam za tu vezu. To liči na njene prethodne veze. Koliko je lepa, toliko je tužna. Bila je bolja nego u prethodnim sezonama, ne znam što joj to trebalo - pričala je gledateljka.
Imaju pravo da kažu, ja sam izabrala koga volim. Ja se iznervoram , pa se vidi kad sam neraspoložena. Biće bolje kad odem kod mojih posle emisije. Mama je došla neplanirano - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo je više kriv Car, a ona što je dozvolila to - rekla je gledateljka.
A niste primetili dakad treba da joj bude krivo, ona se ponaša kao da je osvojila džek pot! Ja sam vakcinisan protiv toga! Ja sam nju izabrao, pa mora da me grize savest. Samo što mi se nije po*rala u usta! Svi moji prijatelji mi kažu da me ne prepoznaju! Se*e mi se od svega! Bude li mi se ovako nastavljalo... Pa deset meseci sam sebi omču oko vrata stavljao. Ona se hrani time što se ja borim, nerviram, ali ja ne mogu - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga - Narod pita