AKTUELNO

Nije mogla da izdrži!

Voditelj Milan Milošević dao je reč i Sandri Rešić u emisiji "Gledanje snimaka", tokom teme Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića, koji su se ponovo posvađali, i to zbog svađe koju su već imali.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana u svojim izlaganjima, spinovanjem, menjanjem teme, pa onda kaže: "Sa Karićem sam u vezi...", onda tu nešto nije... Ne mislim da ga ponižava, ali mislim da će on to uvek shvatiti. On je pita prosto pitanje i očekuje prost odgovor, a ona se upetlja. Čak i ovo za flert sa Anđelom, pokušavajući da mu se opravda, sve je nekako pomešala... Mislim da će uvek imati konflikt ove vrste. Ne bih rekla da Stefan ima kompleks, ali on nema promena u karakteru i ponašanju, a ona se primetila. Ako smem da primetim, ona je spustila gard, a on je dosta isključiv kada je ona u pitanju. Generalno ima gard. Mislim da se zataškava realnost, da dosta toga nije tu okej - istakla je Sandra Rešić.
Za dosta stvari je Sandra u pravu ovde. Malo me Jovana podseća na devojku od prošle godine - istakao je Lepi Mića.
Ne poredite me, ja nisam gledala - besnela je misica.
Luka je izjavila da si pratila sve sezone - dodao je voditelj Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sram ga bilo što laže, nisam imala vremena, putovala sam, radila, završavala fakultet - pobesnela je misica.
Jovana, dobijaš ista pitanja kao (Iva) prošle godine - dodao je Đedović.
Vi toliko planete, toliko sumnjate jedno u drugo, branite se od nečega... Ne znam od čega. Jovana, ti si poštena devojka, stojim iza toga. J*bo te veza više, budi ono što jesi, doviđenja i prijatno. Vi ste bili super dok niste bili u vezi, čim ste ušli u vezu, postalo je pakleno. Ja to ne razumem... Ne znam šta je cena toga - nastavio je Lepi Mića.
On priča da sam gledala drugog dok sam sa njim u vezi, šta sam ja, fuksa? Kada sam ušla u vezu, nikoga nisam pogledala - pričala je Jovana.
On je video svojim očima i očekuje da priznaš! Dok ne priznaš ono što je video, neće imati poverenja u tebe - ustao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam gledala jednu situaciju sa kreveta, doživela sam transfer blama, dok je ona još imala dečka. Kao mazila Anđela po ruci dok mu je davala keks. Sve je prštalo - rekla je Kristina Spalević.
Ja sam Vladimiru rekao jednom da je ostavi na miru, a on mi je rekao: "Ispričala mi je deset takvih sitnica o Staniji i meni, da je ono, mora da bude tako opsesivna..." Pričala je neke detalje koje znaju samo Stanija i on - dodao je Kristijan Golubović.
Jesam gledala, ali nisam tako kao što Kristijan predstavlja... - pravdala se misica.
Anđelu si pričala o Ivi i Kariću, a Kariću si rekla da to nisi gledala - dodao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Budi onakva kakva jesi, pa nek te ostavi.... Budi samo svoja - dodao je Golubović.
Ja i kad sam iskrena, Stefan kaže da nisam! - pričala je misica, koja je prethodno zaplakala.
Nikad ti neće verovati dok ne priznaš ono što je video - poručio je Đedović.
Kako da priznam nešto što nije? - nastavila je da se buni misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.