AKTUELNO

Evo o čemu se radi.

Drvo mudrosti pozvalo je Nenada Aleksića Ša u Rajski vrt, kako bi porazgovaralo sa njim o problemima u vezi sa Tarom Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja volim Taru, to je očigledno, ali kada čujem za stolom da pričam da sam ovakav, onakav, da joj terorišem mozak... Zapitam se... Ne vidim kako joj terorišem mozak. Možda preteram, ali imam razlog da zameram, ona to prihvata kao strašno nešto... To je normalno kada si u vezi, ali ona je mlađa od mene, prihvata to. Ne vidim sebe kao nekog ko teroriše nekog, to je gruba i jaka reč... - rekao je Ša.
Šta bi voleo kod nje da promeniš? - pitalo je Drvo.
To što ne razmišlja šta može drugu stranu da povredi. Trebalo bi sama da skapira šta je okej, šta nije. Ja pazim šta radim, ne muvam nikoga... Mislim ni ona ništa ne radi, ali ako skrenem pažnju na bivšeg dečka (Čorbu), meni to smeta... Znam da tu nema ničega, ali trebalo bi to da koriguje. To je njoj čudno... Ima tu gomila sitnica, ja bih voleo da sama uvidi gde greši. Ona misli da ne greši - nastavio je reper, pa progovorio o sutrašnjem Tarinom rođendanu:

Foto: TV Pink Printscreen

Tari je sutra rođendan, ona voli nargilu, voleo bih da to nešto organizujemo u Šiša baru. Matora ima ideju i o torti... Matora bi bolje objasnila to za nargilu - rekao je Ša.
Da li ti želiš da iznenadiš Taru ili Matora? - našalilo se Drvo.
Ja svakako, ali ja nisam romantičan, ne razumem se u to, pa sam zamolio Matoru. Ja ću napisati i pesmicu, to znam da radim - dodao je reper.
Kazaću ti pod kojim uslovima možeš da dobiješ iznenađenje za Taru, ali pošto je od tebe i Matore, oboje ćete dobiti zadatak. Objasnićeš Matoroj. Bora danas ima priredbu, to znaš. Sve je već pripremljeno i organizovano. Na vama je da ubedite Boru da vas ubaci u program i da učestvujete i vas dvoje. Morate imati svoje uloge na priredbi. Niko ne sme da sazna da ste na tajnom zadatku - reklo je Drvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Potrudiću se, daću 100% sebe - istakao je Ša.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.