AKTUELNO

Pevačica ne krije da je srećna i ispunjena, a za njeno raspoloženje zaslužan je upravo mladi sportista.

Popularna pevačica Dara Bubamara ne želi da otkriva detalje veze sa košarkašem Duškom Bunićem, ali priznaje da je srećna.

Kao bomba je u javnosti odjeknula vest da je Dara Bubamara u dvomesečnoj emotivnoj vezi sa mladim košarkašem.

Iako nije želela da iznosi detalje nove romanse, članica žirija najpopularnijeg muzičkog takmičenja na našim prostorima ''Pinkove zvezde'' priznaje da je srećna, što se može videti i po njenom osmehu.

Foto: Dara Bubamara, Foto: Pink.rs

Na pitanje o dvadesetsedmogodišnjem Dušku Buniću, Dari sijaju oči, što je više nego dovoljno da se zaključi da je zaljubljena, iako ona detalje romanse čuva za sebe.

- Ne mogu da pričam o tome. Razumite me. Imam svoje razloge. Mogu samo da vam kažem da je moje srce osvojeno. U mom srcu su takođe moj sin i moja porodica - diplomatski je odgovorila Dara i dodala:

- Ja sam uvek srećna, u vezi ili ne. Zašto ne bih bila?! Ostvarena žena, imam mnogo koncerata, lepo radim, lepo trošim, školujem svog sina, meni malo treba da budem srećna - kaže Dara i otkriva čime je jači pol osvaja.

- Najbitnije je da je dobar čovek. Nebitno je da li je nizak, visok, ima li mišiće, trbušnjake ili nema. Najbitnije je da je da ima dobru dušu i da ume da ceni moju dobrotu - ističe članica žirija ''Pinkovih zvezda'', te dodaje da je uvek meta pripadnika muškog roda, bez obzira na emotivni status.

- I dok sam bila u braku su mi muškarci pisali, ali ja sam sve to shvatala kao da mi pišu fanovi, ali onda pređu granicu, pa moram da ih blokiram. To je normalno kada si popularan i simpatičan - kaže Dara.

Podsetimo, kako je Pink.rs prvi pisao, Dara je otputovala u Beč sa Duškom, a putovanje je dugo planirala i pobrinula se da joj niko ne ugrožava privatnost.

Foto: Foto: Printscreen

Autor: M. K.

'