AKTUELNO

Vodila je računa o baš svakom detalju, a bitna stvar joj je, nažalost, promakla.

Nakon višemesečne medijske ilegale, pevačica Aleksandra Prijović na velika vrata vratila se na muzičku scenu novim singlom "Testament", koji je ujedno i naslovna numera njenog prvog studijskog albuma koji će biti u celosti objavljen do kraja meseca.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još... UHVAĆENA! Prijovićevu OPTUŽILI da je OVO MAZNULA od Cece! (FOTO+VIDEO)

Mlada folk pevačica je za "Testament" snimila i visokobudžetni spot u koji s razlogom polaže velike nade, a jednu bitnu stvar nije znala - da je, iako je vodila računa o svakom detalju i sitnici, tokom ekranizacije svog hita nosila garderobu ni manje ni više nego bivše devojke svog emotivnog partnera Filipa Živojinovića.

Foto: Facebook

Naime, komplet u kojem se Prijovićeva pojavljuje u svom novom spotu mnogo pre nje nosila je manekenka Sofija Milošević, koja se posla samo godinu dana veze verila za Filipa davne 2009. godine.

Budući da je jedno od zaštitnih lica nove kolekcije Biljane Tipsarević, koja je kreirala komplet u beloj boji koji se dopao Aleksandri, svi su znali da ga je ona prva ponela, na šta niko mladu folk pevačicu upozorio nije.

Pročitajte još... BUKTI NOVI RAT NA ESTRADI! Darko Lazić gledao PRIJOVIĆKINE GOLE FOTKE, a evo kako mu se ona OSVETILA!

Foto: Printscreen Youtube

Najveći broj kadrova u Aleksandrinom novom spotu snimljen je upravo u ovoj kombinaciji, a da li bolje beli komplet stoji njoj ili Sofiji, prosudite sami.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

D. Tanasijević

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinovć

#Sofija Milošević

#Testament

#pevačica

'