AKTUELNO

Pevačica Aleksandra Prijović objavila je danas dva nova spota sa svog albuma prvenca.

Posle spota za pesmu "Testament", koja je naslovna numera njenog prvog studijskog albuma koji nosi isti naziv, folk pevačica Aleksandra Prijović predstavila je javnosti svoja dva nova spota.

Foto: TvPink Printscreen

Jedan od spotova snimila je za emotivnu baladu "Sledeća" koja govori devojci koja pati zbog toga što je nesrećna u ljubavi, a Aleksandra je najveći broj kadrova kojima je dočarala ovu pesmu snimila u krevetu, ali i pod tušom.

Pročitajte još... SVI SU ZNALI OSIM NJE: Prijovićka u novom spotu nosi krpice FILIPOVE BIVŠE! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Posle pesme sporijeg ritma usledila je i ona uz koju će njena publika đuskati ovog leta - u pitanju je brza pesma "Telo", sa zanimljivim stihovima i još zanimljivijim spotom.

Foto: TvPink Printscreen

U ovoj pesmi Aleksandra ponovo peva o nesrećnoj ljubavi i dečku koji je od nje samo želeo njeno telo, koje je u ovom spotu pokazala više nego ikada do sada.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Zgodna pevačica svukla je sve sa sebe i okupala se u kadi punoj latica ruža, a tom prilikom pokazala je svoje nago telo što je, nema sumnje, obradovalo muški deo njene publike.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Instagram

Posle toga mlada pevačica obukla je seksi donji veš i bacila se na krevet, a kako Aleksandra izgleda i zvuči u novim spotovima pogledajte u nastavku:

D. Tanasijević

#Aleksandra Prijović

#Seks

#Telo

#pevačica

#spot

'