AKTUELNO

Dugo ga je merkala!

Jana Todorović pridružila se ekipi kolega sa estrade koji su kupili stanove u Beogradu na vodi. Pevačica je, kako saznajemo, pazarila stan čija je vrednost 300.000 evra, u zgradi gde će joj komšija biti Radiša Trajković Đani.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Izvor blizak Jani ispričao nam je da su ona i njen suprug Ivan Todorović već duže vreme planirali da baš u novoizgrađenom luksuznom naselju kupe veći stan, ali nikako nisu uspevali u tome jer je potražnja velika. Prvobitno su želeli da kupe najveći stan u zgradi koja je prva završena, ali ih je preduhitrila Viki Miljković, koja je pored njega pazarila i još dva manja, plativši ih ukupno milion evra.

Foto: TV Pink Printscreen

Todorovićima je nedavno, priča naš sagovornik, Đani predložio da pogledaju stanove u lameli u kojoj će on živeti, što su oni i uradili. Nedelju dana posla razgovora s kolegom Jana i njen muž su otišli na sastanak s prodavcima, pogledali ponudu i dogovorili se. Istog dana su potpisali ugovor, a već sledeće nedelje su isplatili 300.000 evra za svoj budući dom.

Foto: TV Pink Printscreen

Cena stanova u toj zgradi je nešto niža od onih koje su prve izgrađene, ali to je neznatna razlika. Jana je kupila stan od 120 kvadrata, koji ima tri sobe i dve veće terase. Sada je na redu sređivanje novog životnog prostora jer pevačica i njen suprug planiraju da zidove oboje u druge tonove, a takođe žele i da preurede kuhinju i glavno kupatilo. Nameštaj će odabrati tek kada završni radovi budu gotovi i verovatno će im biti dostavljen iz inostranstva.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Jana Todorović

#Radiša Trajković Đani

#Violeta Viki Miljković