AKTUELNO

Ona se odavno povukla iz medija, a posle udaje za biznismena, Branka se posvetila porodičnom životu.

Šarmantna i harizmatična voditeljka Branka Nevistić bila je jedna od omiljenih domaćih televizijskih lica. Međutim, Branku već neko vreme ne možemo videti na malim ekranima.

Foto: Printscreen Youtube

Ona se odavno povukla iz medija, a posle udaje za biznismena Branislava Grujića, Branka se posvetila porodičnom životu, bez medijskog eksponiranja.

Njih dvoje su sudbonosno "da" izgovorili u Veneciji. Brankin suprug je uspešni biznismen koji, osim u Srbiji, posluje i u inostranstvu. Predsednik je građevinske kompanije iz Ženeve koja posluje u Rusiji, Belgiji, Švajcarskoj, Italiji i Srbiji. Pored toga, on je među vlasnicima još pet preduzeća.

Foto: Facebook

Branki je ovo prvi brak, budući da do sada nije nijednu svoju vezu ozvaničila na papiru. Dugo je bila u nevenčanoj zajednici sa Momčilom Lavrnićem, sadašnjim mužem pevačice Ane Stanić, sa kojim je 2001. gosine dobila sina Luku. S druge strane, Grujiću, koji važi za jednog od najvećih plejboja u Beogradu, ovo je treći brak. On iz prvog braka ima sina.

Branka i Branislav su nedavno obeležili treću godišnjicu braka, a kako sada lepa voditeljka sada izgleda, pogledajte u nastavku:

Autor: M. K.

#Branka Nevistić

#voditeljka

'