AKTUELNO

Pripretio tužbama!

U domaćim medijima danima se spekuliše o povezanosti Veljka Belivuka i njegove krimnalne organizacije sa popularnim folkerom Darko Lazićem, a on je sada u emisiji ''Amidži šou'' rešio da prvi put progovori o glasinama koje su potresle i njegovu porodicu.

Foto: Pink.rs, PrintscreenYouTube

Naime, kako kaže, on nikada nije upoznao Belivuka, kao ni članove njegove organizacije, a otkrio je i da je angažovao advokatski tim, te zapretio tužbama za dalje iznošenje neistina o njegovom odnosu sa Veljom Nevoljom i njegovim ljudima.

Foto: TV Pink Printscreen

- U poslednje vreme se dosta piše o Belivuku i mojoj vezi sa njim. Nikada ih nisam upoznao, niti sam ikada imao saradnju sa tim momcima. Veoma mi je neprijatno, ja sam čovek umetnik i pevač. Imam poštovanje prema njima, iako ih nisam nikad upoznao. Neću da me provlače po nekim glupim kontekstima. Samo ću reći da je moj advokatski tim spreman i imaće pune ruke posla. Ići će ozbiljne tužbe, u ovo sve su umešali i moju porodicu, neka me se okane - poručio je Lazić u emisiji ''Amidži šou''.

Podsetimo, pisalo se da je Lazić prodao skupoceni "mercedes CLK" izvesnom Nikoli Crnom, koji se dovodi u vezu sa uhapšenim Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja.

Autor: M.K.