AKTUELNO

Drama!

Nenad Aleksić Ša je po drugi put upao u studio radio-emisije "Delegati", kako bi zabranio Jeleni Batos da priča o njemu.

Ti si rijaliti fan, prestani da pričaš o meni - govorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo nije svađa, on ovako komunicira. Ja nisam bila devet godina ovde, htela sam da dođem na letovanje. Gledala vremensku prognozu, rekla hajde da dođem u Zadrugu, pa kada se prolepša vreme da idem sa sinom na more. Biću do avgusta na Balkanu. Hajde da ga ispoštujemo, da ne pričamo o njemu. Pošto je rekao da sam rijaliti fan, da ja vama postavim pitanja. Da sam rijaliti fan, ja bih znala da je Tara pevala. Naoružala bih se informacijama, iznosila stvari koje ste radili. Ja sam rekla samo Jovani, Aleksandri i naravno Nenadu. To rijaliti fan može da okači mačku o rep... Da li smem ja vas da pitam sada. Janjuše, kada planiraš da oženiš Maju? Maja je meni super lik, baš sam je zgotivila ovde. Maja je skroz super lik, ne možeš da je mrziš, ima jako dobro srce i dušu. Vi se jako puno volite. Teorije da se ne volite. Vi ste dve vatre, volite se - poručila je Jelena.
Videćemo, kada izađemo, ako bude svadba, odmah ćemo se uzeti... Kada bih se uzeo sa njom, na 4 godine bih viđao svoje, morao bih da napravim kafić ispred stana da bih se video sa drugom... Pročitaću ti pismo - odgovorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozdrav, Jelena, prelepa si. Treba da vratiš Nenada u stanje kakav je bio, a ne nakon što ga je Nadica poremetila. Mnogo te volimo, pusti balone - pročitao je poruku Janjuš,
Usraću Janjuša za Maju, videćeš, ljubi te brat. Sad ću njih da us*revam - poručio je Ša na stepeništu ispred Bele kuće, pa ponovo došao u emisiju:
Stvarno ste... Šta si jutros Maji radio, izludeo devojku, Maja nije kriva. Jutros sam bio u izolaciji, u tebi je problem. Od sada ću stalno da ti komentarišem temu. Ove sprdnje, videćeš. Znaš kako će brat da te udari kada budeš u nervnom rastrojstvu... Videćeš, fore su vam jadne. Kada budeš sj*ban, do te mere ću da te drilujem... Videćeš, veruj mi, obećavam - upao je besno Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadica Zeljković je stigla u studio kako bi posavetovala Jelenu da bude strpljivija sa Ša, a Janjuš i Car su je terali iz studija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.