AKTUELNO

Atraktivna voditeljka neko vreme izbegavala da govori za medije.

Ekipa emisije "Premijera" je nakon šest meseci medijske ilegale uspela da sa Ninom Radulović razgovara o svemu. Atraktivna voditeljka ovih dana angažovana je na raznim maturskim proslavama, a kako je sama istakla, kad gleda fotografije sa svoje mature, sita se ismeje.

Foto: Instagram

Malo me je blam, moram da priznam. Birala sam neku boju drečeće ciklama koja mi je u tom trenutku izgledala super i prihvatljivo i sve je bilo monotono jer je sve bilo u tom tonu - objasnila je Nina.

Nina je nedavno završila postdiplomske studije na Fakultetu političkih nauka, a od sledeće godine će i njen i Branislavov sin krenuti u školu pa će uz njega i ona morati još da uči.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam shvatila da su dečaci manje napredni od devojčica i pustiću ga da se još jednu godinu poigra, tako da krećemo u predškolsko. Svakog dana bar petnaestak minuta se pripremamo, usmerimo pažnju na nešto što je korisno - rekla je Nina i dodala:
On će za mamu uvek biti mali, uvek će biti moja bebica. Ali svesna sam da dete mora jednom da se otisne samo. Dok god preuzimate ulogu toga ko njega nosi bukvalno i u metaforičnom značenju, ostavljate iza sebe nekoga ko možda nije dovoljno sposoban da se sutra sam bori u životu. To mi nije namera da napravim od svog deteta, ali dobro, imam pomoć roditelja, Leke, svih, normalno, celog sistema.

O čemu je još govorila Nina Radulović u pogledajte u najnovijem izdanju emisije "Premijera".

Pročitajte još: PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA! Zorica Marković nakon što je drastično smršala, pokazala šta jede!

Autor: J. V.

#Nina Lečić

#Premijera

#emisija

#voditeljka

'