AKTUELNO

Na fotografiji se jasno vidi kako pevačica razmenjuje nežnosti sa svojom jačom polovinom.

Popularna pevačica i jedna od najzanimljivijih članica popularnog takmičenja "Pinkove zvezde", Dara Bubamara retko govori o svojoj novoj ljubavi, ali zato ne prestaje da deli intimne detalje na društvenim mrežama.

Na najnovijoj fotografiji, popularna Novosađanka razmenjuje nežnosti sa jednim muškarcem, po svoj prilici mlađim od nje.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRILA I POL BEBE: TRUDNA BIVŠA FARMERKA!

Iako je htela da sakrije njegov identitet, stavivši srce preko njihovih lica, očigledno je reč o košarkašu Dušku Buniću sa kojim je posle raskida obnovila romansu. Ona je ovom fotografijom pogazila svoju reč, pošto je nedavno izjavila da ga neće pokazivati u javnosti.

Foto: Printscreen Instagram

Čvrsto sam odlučila da se ne pojavljujemo zajedno. Ni na jedan događaj nećemo doći zajedno. Ne želim dušebrižnicima da dam povoda da posle pričaju sve i svašta. Ali ne samo zbog toga. Meni je moje dete najvažnije na svetu. Njegovog tatu Milana izuzetno cenim i poštujem. Ostali smo u odličnim odnosima. Zbog njih dvojice ne želim da dečka pokazujem javno. Svesna sam da su sve oči uprte u mene i da me ljudi slikaju gde god me vide, tako da se nas dvoje viđamo na sigurnom mestu - izjavila je ona jednom prilikom.

Autor: M. K.

#Dara Bubamara

#Instagram

#dečko

#pevačica

'