AKTUELNO

Blam!

Juče se na velelepnom imanju tokom ''Igre istine'' povela rasprave oko haljine Maje Marinković koja je neprijatno mirisala.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Kristijan i Kristina su komentarisali da haljina loše miriše, a Ermina Pašović je postavila Maji sledeće pitanje:

Gledali smo juče klip gde Kristijan i Kristina komentarišu da se haljina neprijatno čula. Sad hoću da nam kažeš ko je nosio tu tvoju haljinu, a znam da znaš. Ako ne kažeš ti snosiš tu ogovornost - upitala je Ermina, Maju.
Aludirali su svi juče na Jovanu, čula sam da komentarišu da je ona nosila tu haljinu, ona nije nosila tu haljinu. Ne bavim se tim stvarima i apsolutno me boli uvo ko je nosio tu haljinu, svakako sam je obukla jednom u životu - odgovorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam aludirala na Milicu Kemez. Je l si ti juče komentarisala sa jednom osobom ko je nosio tu haljinu? - dodala je Ermina.

Maja je sve optužbe na Milicu i Misicu negirala, praveći se luda.

Ono što je zanimljivo jeste da je tu haljinu nosila baš Jovana, i to samo pre nekoliko nedelja. Što dovodi do zaključka da je ona poslednja zadrugarka koja je nosila spornu haljinu oko koje si sinoć verbalno ratovalo za crnim stolom. Ostaje nam da saznamo da li će zadrugari među sobom priznati istinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu:

Autor: M.M.

#Zadruga