AKTUELNO

Folk pevačica nije mogla da prećuti kada je čula šta je koleginica o njoj rekla u najpopularnijem muzičkom takmičenju na ovim prostorima.

Popularna pevačica Dara Bubamara poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, pa se ne libi da bez ustezanja kaže iskreno kaže šta joj je na umu. Ona je takva i u "Pinkovim zvezdama", gde bez ustezanja komentariše mlade muzičke talente, a jedan od njenih poslednjih komentara u nizu podigao je veliku prašinu.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, u "Pinkovim zvezdama" prošle subote članovima žirija predstavila se Dušica Ivanović koja svojim glasom neodoljivo podseća na Stojanku Novaković Stoju, čije pesme često i izvodi. Dragana Mirković odmah je uočila da je mlada pevačica energična poput Stoje, a onda je Milan Kalinić istakao kako je Dušica 15 puta bolja riba od folkerke.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još... STOJINA DVOJNICA izazvala LAVINU komentara, a onda je Tanja OČITALA LEKCIJU Zorici Brunclik! (VIDEO)

Dara je odmah podržala ono što je Kalinić rekao i više puta tokom komentarisanja kandidatkinje istakla je kako izgleda mnogo bolje nego Stoja, što je folkerku začudilo.

Foto: Andrej Nihil

Dara je čudo, čas me pohvali, čas me proziva… Još davnih devedesetih radile smo kao amaterski pevači u Novom Sadu i punile kafane u to vreme. Ja sam samo četiri godine starija od nje, praktično smo generacija i nijedna više nije u cvetu mladosti. Pa normalno je što je ta devojka bolja riba od mene, mlada je! Ni ja ni Dara nismo tinejdžerke da se takmičimo sa klinkama. Svaka čast svima, ali kolege ne treba da se pljuju jer jedu isti hleb - jasna je bila Stojanka.

Pink.rs

#Dara Bubamara

#Dragana Mirković

#Milan Kalinić

#Pinkove zvezde

#Stojanka Novaković Stoja

#Svađa

'