AKTUELNO

Dramatično!

Poslednji sagovornik voditelja Darka Tanasijevića za večeras bio je novinar Marko Đedović, a prva tema im je bila situacija Nenada Aleksića Ša.

Udarna stvar je diskvalifikacija Tare Simov i Nenadov ostanak u "Zadruzi". Šta tu vidiš? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram prvo da kažem da joj je taj postupak katastrofalan i totalno nepoštovanje. Ima pravo sebe da ne poštuje, ali ne sve nas. Nikad veći bezobrazluk nisam video. Ostavila je nekog za koga priča da voli, meni ovo govori da ga ne voli. Kad nekog voliš, to ne možeš da uradiš. On nije dobro, ništa ne uzima u razmatranje što bi ga koštalo emotivno. U glavi sve zna, ali ne želi da prizna sebi jer je voli. Tara je i mene pustila niz vodu. Sa njim se dogovarala oko toga, a sa njim priča samo o jednom delu priču, a sa mnom o celoj priči. Ona mi je u poslednje vreme pričala da ne može očima da ga gleda. To mi je poslednja informacija u glavi. Kumulativni efekat nezadovoljstva je doživeo ekspanziju. Izgleda mi kao da je poslušala sebe, što je rekao Vuk Mob, da se spasila. da je to uradila da bi se spasila, tačka, to je to. Ona ne može pritisak da podnese. Jedno pitanje pozitivno za njega, a negativno za nju, ona u nesvest - pričao je Marko
Da li žališ što si prikrivao neke stvari koje možda nije trebalo? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada ne žalim kada sam ispao korektan. Može samo ona. Ja sam bio prijatelj. Ona je izgubila prijatelja, ja ne. Jer ona meni očigledno nije bila prijatelj. Ja nemam za čim da žalim, nikada nisam imao prijatelja očigledno u njoj. Nemam za čim da žalim, žalim za sobom, što moram sa pojedinima da delim vazduh - zaključio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.