AKTUELNO

Drama!

I dalje traje polemika o odnosu Nenada Aleksića Ša i Tare Simov. Nakon što je Paula Hublin otkrila Tarinu tajnu, da joj je priznala da je patila za Matejom Matijevićem, uključio se Marko Đedović.

Ja imam jedan predlog, a oni neka nastave. Ja imam jedan divan predlog vezano za gledaoce. Zatvorite mene u jeddnu sobu i pustite ove ljude da pričaju ono što oni misle, vide, znaju, čuju, a da ja iz te sobe odgovaram gledaocima. Tad bi tek totalni presek mogli da napravimo, da vide gledaoci ko koliko ima pojma o bilo čemu - započeo je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako me Tara voli, ja ću lagano da platim njenu kaznu od 50.000 evra. Ono što smo Tara i ja pričali, ja se toga držim. Pucajte u mene, ona je već jednu stvar uradila - rekao je Ša zadrugarima.
Ti si u stanju šoka i veruj u šta hoćeš da veruješ, moraš da se oporaviš. Dušo, smiri se, nerealno razmišljaš - ubacila se Nadica.
Ja ovu ženu ne mogu da podnesem. Kažem i ponavljam, jer vi mislite da sam lud i bolesnik. Znam šta sam pričao sa Tarom. Ono što sam danas video, meni je dovoljno. Volim je - dodao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem, Paula je glupa kao k*rac, jer je za mnogo stvari iskorišćena ovde. Verujem da joj je Tara sve ono ispričala, ali isto tako, sećam se kad je Tara Pauli pričala da je ona zaljubljena u Ša, da bi prikrila svoj odnos. Isto i ovo za Mateju, to je crtani film, samo sujeta u pitanju. Ona nije mogla da se pomiri sa tim da je on nju pred kraj ostavio, a istina je totalno drugačija. Prošle godine je taj odnos sa Matejom je prekinuo takođe Stefan kada je Tara otišla da se operiše, on je tamo otišao - rekao je Đedović.
Što nije ostala sa Stefanom? Ja nisam rezerva - odgovorio je Ša.
Jer to ne zavisi od nje, nego od njega. Tara koliko god da ima momaka, kada se Stefan pojavi, ona će ih sve ostaviti đuture. Ja mislim da je ona zato izašla. Mateja nije znao to, samo je znao da se nešto dešava, onda je on okrenuo svoj čurak i ponašao se kako se ponašao... On je provalio promenu u raspoloženju, iz kompleksa krenuo da bude 30 puta gori. Ista stvar se i ove godine dogodila. Stefan joj je ponovo dao lažnu nadu, zbog koje bi ona pregazila ceo sve... I Lazaru je to uradila... Što se toga tiče, moj stav je takav. E, da li je ona otišla da se spasi, ili izašla da vidi da li ima šanse (kod Stefana) ili da ispuni tu pretnju devojci... Ne znam, ali vidim da svi pričaju da je ona sistematski planirala taj beg... I sa Paulom je ono uradila... Ovaj odlazak i ovo sve, može da bude kupovina vremena, da bi videla ima li šta od toga. Tako je bilo sa Lazarom, tako je bilo sa Matejom. Svaki momak je dobijao nogu u d*pe kada bi se Stefan pojavio. Druga godina zaredom kako se ponavlja ista situacija... Što se mene tiče, meni je sve jasno. Ima još milijardu detalje - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.