AKTUELNO

Šok!

U novom izdanju emisije "Amidži Šou" koja se emituje na televiziji Pink, autor i voditelj Ognjen Amidžić imao je priliku da ugosti Tamaru Đurić.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, medijska ličnost Tamara Đurić se nedavno poradila, pa se u emisiji pojavila u emisiji sa ćerkicom, koja se takođe zova Tamara.

To sve aristokrate rade, aristokratsku plavu krv. Šalim se... Ideja je bila moja. Još kad sam bila devojčica, Tamara mi je bilo nekako najlepše ime, bez obzira što se ja tako zove. Ime je lepo i ne nervira me niko ko se zove Tamara, pa sam odlučila da to ime dam svoje ćerki – priča Đurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Tamara je otkrila i kako ju je uloga majke promenila.

Dosta sam se promenila u svako smislu. Svaka žena kad se ostvari kao majka ona se najmanje promeni fizički. Ja sam se promenila psihički i fizički, promenila su mi se shvatanja, razmišljanja, razmišljam više o njoj nego o sebi. To me je nekako i navelo da budem bolja osoba. Apsolutno neću biti stroga, vaspitavaću je prilagođenom njenom uzrastu, polako, korak po korak. Neću je vaspitavati kao moji roditelji mene. Ne znam šta će u njenim godinama biti, ne bih volela nešto što je ružno, volela bih da bude akademski građanin, i sutra jedna kulturna devojka – zaključuje Tamara.

Đurićeva je ispričala i u kakvim odnosima je sa nevenčanim ocem svoje ćerke, s kojim se Tamara nedavno razišla.

On je Tamarin otac, a i meni mnogo znači u životu, tako da on je uvek sa nama. U odličnoj smo realaciji – otrkiva ona.

Tamara je onda šokirala izjavom da će i svoju sledeću ćerku takođe nazvati Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Tamara Đurić